Yasiin
Dekan
Ustamla gelcem de direk zaten. Oraya gidince ustanın işi çıktı yetkili servise götürelim dersin.Benenlli yetkili servisi buldum oraya göstermeyi planlıyorum.Umarım dolandırılmam![]()
Ustamla gelcem de direk zaten. Oraya gidince ustanın işi çıktı yetkili servise götürelim dersin.Benenlli yetkili servisi buldum oraya göstermeyi planlıyorum.Umarım dolandırılmam![]()
Buda iyiymiş.Kesinlikle kullanıcamUstamla gelcem de direk zaten. Oraya gidince ustanın işi çıktı yetkili servise götürelim dersin.
İyi olurdu da bize 6-7 saat ayıracak usta biraz pahalıya patlar. :/ Yetkili servise kaldık artık.Kendi ustanı götürecen yapacak bir şey yok.
Allah kolaylık versinİyi olurdu da bize 6-7 saat ayıracak usta biraz pahalıya patlar. :/ Yetkili servise kaldık artık.
Teşekkür ederim.Alım satım gerçekleşince tekrar yazarım belki burayaAllah kolaylık versin![]()
Şunu düşünüyorsan motoru almasan daha iyi olabilir. Motorda cc demek hız demek değildir, güvenliktir.Hızlı gitmiceksem neden 250cc motor alıyım ki![]()
Motora başlamadan öğrenemem ama değil miŞunu düşünüyorsan motoru almasan daha iyi olabilir. Motorda cc demek hız demek değildir, güvenliktir.
bazı şeylerin deneyimle öğrenilmesi hayatınıza malolabilir, o nedenle iyice okuyup, izleyip düşünsel olarak bunlara hakim olduktan sonra trafiğe çıkmanızı öneririm, örneğin virajların kutsal kitabı'nı Youtube'da bir iki defa izleyin derim. Tekerinize taş değmesin.Motora başlamadan öğrenemem ama değil miTabii 2. cümlenizde öğrenmiş oldum çok sade olsa da.
![]()