Uzak masaüstü Sunucu Kiralama hkk

Bu konuyu okuyanlar

hsynipek

Öğrenci
Katılım
16 Temmuz 2013
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Merhaba,
Mobil oyunlarda exp kasma gibi uzun zaman isteyen ve telefonunun ısınması sürekli şarjda kalması gibi şikayetlerden dolayı aklıma uzak masaüstü sunucu kiralayıp bluestack veya nox gibi mobil oyunları açan uygulamaları yükleyip exp level kasma veya farm yapmak için kullanmak istiyorum. Böyle birşey mümkün müdür. Ve sunucu kiralarken neye dikkat etmeliyim. Yukardaki belirttiğim program harici kullanmayacak. Güvenilir sunucu kiralama öneriniz var mı ? Tecrübe edinmiş veya fikir sahibi Arkadaşlardan yardım rica ederim.

Şimdiden teşekkürler

not: elimde masaüstü veya dizüstü yoktur.
Uzak masaüstüne teamwear vs ile bağlanmak istiyorum. Tel olarak iphone 7 kullanıyorum.
 

Rootsyl

Müdavim
Katılım
27 Haziran 2017
Mesajlar
1,349
Reaksiyon puanı
514
Puanları
113
Yaş
33
Bu hayatımda gördüğüm en değişik sunucu kullanma yöntemi olabilir... Eğer oyun cloud save kullanıyor ise neden olmasın.. Ama sunucuyu uzaktan kontrol etmek için bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Ama şunu belirtmeliyim, ucuz server diye birşeyi aklınızdan çıkarın ve shadowpc gibi uygulamaların çoğuda türkiyede işlem vermiyor. Yani bunu yapmaktansa yeni, ucuz bir telefon alıp onu sadece bu iş için kullanmanız daha mantıklı olacaktır.
 
Son düzenleme:

CapScroLL

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2014
Mesajlar
3,657
Reaksiyon puanı
2,682
Puanları
113
Yaş
26
Bağlantı kurmak için bilgisayar gerekecek. Sunucuyu Google Cloud'dan alabilirsiniz, eğer kredi kartınız varsa 300$ ücretsiz bakiye alırsınız bu bakiye ile düşük bütçeli bir sunucu kurup gittiği yere kadar kullanırsınız. Hayatımda hiç sanal makinede emülatör kullanmadım bu yüzden olup olacağı hakkında bir fikrim yok, merak ediyorum bilen varsa rez aldım :)
 
Üst