Uzak bağlantı programı

ilkaysn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.
Bi sorunumu sizlerle paylaşmak istedim. çalıştığım şirkette şehir içi ve dışı olmak üzere 22 şubemiz var ve biz merkezden bunlara sürekli uzaktan yardım veriyoruz. teamwiewer kullanıyorduk ama lisanslı olmadığı için hepsi teker teker ticari kullanıma düştü ve kullanamıyoruz. ammy programını kullanmaya başladık ama ondan da randıman alamadık her seferinde id falan istemek zorunda kalıyorduk. radmin kurduk bütün bilgisayarlara ama onunda lisansı olmadığı için 15 gün sonra hepsi çöp olacak. sizden isteğim radmin gibi programın yapılandırmasını yapıp başlangıçta çalışacak ve istediğimiz zaman karşıdaki kişiden id şifre falan istemeden otomatik bağlanabileceğimiz bir program tavsiyeniz varmı acaba?

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
22 şubeli bir şirket Teamwiewer lisansı alamıyor mu ?

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tam olarak anlamadim.. Siz baska bir bilgisayara girip onu yonetmek mi istiyorsunuz?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
evet kardeşim senin bahsettiğin gibi bir program var karşıdaki kişinin onayını yada id şifresini bilmene gerek yok

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
istersen 1000 tane Şirketin Olsun ne alakası var Ücretsiz kullanmaya çalışıyosun programı Normal bi kullanıcı olarak bende teamviewer programını kullanıyorum Babamın bilgisayarınada kurdum teamvieweri Id Şifre ıp neyse artık aldım babamın haberi yok kurdugumdan, babam bilgisayardan ne yapıyorsa hepsini kontrol edebiliyorum mouse oynatışına kadar, ama sen dıosun şirket için ticari kllanacağım o aman lisansını orjinal al 50-60 tl yi veremeyecek kadar herhalde küçük bi şirket değil,

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aslında alabilir team lisansını ama neden zorluk çekiyor anlamadım birde zaten arkadaşın bahsettiği olay var onda

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows'ta zaten uzak masaüstü bağlantısı var.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi adam fark ettirmeden halletmek istiyor

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Crack yap ama başınıza sorun olabilir adobe photoshop'u kaçak kullanan şirketlere hep dava açıldı en iyisi bir lisans almak 22 şubeli bir şirket lisans alabilir herhalde

ilkaysn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepiniz iyi güzel söylüyorsunuz lisans alsınlar diye ama şirket heryere para harcıyor ama böyle işlere gelince gereksiz görüyorlar. anlatamıyoruz işte adamlara. ben gizlice falanda bağlanmak istemiyorum. zatem problem olduğunda adamlar telefonla arıyorlar anca öyle bağlanıyoruz ama zamandan kazanmak için her seferinde id şifre istemek istemiyorum çünkü günde ortalama 50 kez bağlantı kuruyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla üstadım o zaman istifa et çık böyle saçmalık olmaz. Sen onlara bu işin ne kadar gerekli olduğunu anlatmadan da almaz o adamlar.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Gayet saçma bir olay, şirket için nedir ki lisanslı program satın almak, kaldı ki çok da ucuz. zaten şirket bunları gider gösterip vergiden düşüyor, ha zaten vergi vermiyorsa yürüsün gitsin..