Uyuz mu oldun? Ayar mı oldun?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Paylaş, içini dök, rahatla...
Günlük yaşamınızda evde, işte, sokakta, otobüste, alışverişte, okulda, aklınıza gelebilecek her yerde karşılaştığınız ve sizi uyuz eden, sinir eden, kızdığınız, söyleyemediğiniz ancak içinizde kalan her şeyi buradan paylaşarak, hem sizin gibi düşünen insanların ne kadar çok olduğunu görebilecek, hem de paylaşarak, içinizi dökerek rahatlayacaksınız...

www.tekmelik.com

Yeni keşfettim, içinizi döküp ardınıza bakmadan gidebilirsiniz :thumbup:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
avukatlara bir mesajım vardı ama sitede sorun var sanırım hata veriyor

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] mesajını buraya yazda www.turkhukuksitesi.com/ mesalaktaslarımızla yardımcı olalım

Reaksiyon puanı
31
Sıvı içecekleri içerken höpürdetenlerden hiçte haz almıyorum :D :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
@REDFOKS mesajını buraya yazda www.turkhukuksitesi.com/ mesalaktaslarımızla yardımcı olalım

gerek yok oraya yazmaya ben yazacağımı buradada yazarım İtiraflar/Söyle rahatla bölümlerini kullanarak hemde daha fazla kişiye ulaşır söylediklerimde siteyi denemek için yazayım dedim o da hata verdi :)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sergen Yalçının elini önüne bağlayıp yetersiz buluyorum deyip insanın moralini bozmasından nefret ediyorum. Adam gibi hayır desin i Yazmış birisi :D:D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende otobüste yüksek sesle konuşanlardan uyuz olurum artı yemkte agzını şıpırtadanlardan böyle onları bogasım gelıyor :) bir şu agzı bozuk kızlardan nefret ederim !