Uyuşturucu insanı bu hale getirir...

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bu haber ntv de de yayınlandı ama buş şekilde fazla anlamı yok kardeşim.
eğer paylaşmak istiyorsan her resmin altında açıklaması olan yayını bulup düzeltirseniz çok daha etkili olur.

hakikaten hazin bir hikaye var. ilk resim 19 yaşında genç güzel diye başlıyor sonra ilk dayak yediği, ilk bilmemne olduğu resim diye altında yazıyordu bak unutmuşum ama o açıklamalarla birlikte resimlerin hazin hikayesi de çıkıyordu.

Çok üzücü bir durum bunun gibi pekçokları gülüp eğlenirken, tatlı tatlı yaşarken yanı başımızdan kayıp gidiyor. engel olamıyoruz malesef.. yazık 4 yılda bitmiş bir hayat...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
ercanacar dedi ki:
bu haber ntv de de yayınlandı ama buş şekilde fazla anlamı yok kardeşim.
eğer paylaşmak istiyorsan her resmin altında açıklaması olan yayını bulup düzeltirseniz çok daha etkili olur.

hakikaten hazin bir hikaye var. ilk resim 19 yaşında genç güzel diye başlıyor sonra ilk dayak yediği, ilk bilmemne olduğu resim diye altında yazıyordu bak unutmuşum ama o açıklamalarla birlikte resimlerin hazin hikayesi de çıkıyordu.

Çok üzücü bir durum bunun gibi pekçokları gülüp eğlenirken, tatlı tatlı yaşarken yanı başımızdan kayıp gidiyor. engel olamıyoruz malesef.. yazık 4 yılda bitmiş bir hayat...

zaten haber alıntısı yapmadım , benim arşivimde olan bir fotoğraftı paylaşmak istedim sadece ... !!!

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
"zaten haber alıntısı yapmadım , benim arşivimde olan bir fotoğraftı paylaşmak istedim sadece ... !!!"

Abicim bi yerden alıntı yaptın da birşeyi yanlış ettin demiyorum.
yayınlandı ve hikayesi ile birlikte yayınlandı.
hikayesini de bulup arşivini de burayı da güncellersen çok daha etkili bir paylaşım olacak diyorum.

resimlerin altlarında resmin yazısı da olacak idi.

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uyuşturucudan değil bence başka şeylerden göçmüş bu hatun...

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir Kereden Bişi Olmaz :)

Tabi Tabi Bişi Olmaz İşte Örneği :L