Uyumluluk Sorunu Yaşar mıyım?

Harry_Kewell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bugün bilgisayarıma ESET Smart Security 5 ve Comodo Firewall'ı kurdum.ESET'in firewallını kapattım.Çünkü Comodonun Firewallı 1 numaraymış.(Kendim denemedim,duydum).Bunlara ek olarak da Malwarebytes Anti-Malware 1.51 var.
Uyumluluk sorunu olur mu bu 3ü arasında?

İyi Forumlar...

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bazı zamanlar sorunsuz çalışırken bazende performans sorunlarına yol acabılır 2 farklı anti virusun çalışması. ama ani malware her anti vuruslerle sorunsuz çalısır.zaten ek korumadır onlar.ozelıkle spyware ozellıgı olmayan fırewallsız antiviruslerle.. madem ıkısını kullanmak ıstıyorsun comodonunda antivurus ozellıgını kapat. eset yeterli gelecektir

Harry_Kewell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı zamanlar sorunsuz çalışırken bazende performans sorunlarına yol acabılır 2 farklı anti virusun çalışması. ama ani malware her anti vuruslerle sorunsuz çalısır.zaten ek korumadır onlar.ozelıkle spyware ozellıgı olmayan fırewallsız antiviruslerle.. madem ıkısını kullanmak ıstıyorsun comodonunda antivurus ozellıgını kapat. eset yeterli gelecektir

Galiba yanlış anladınız.Ben Comodonun İnternet Securitysini değil,sadece Firewallını indirdim sitesinden araştırırsanız bulursunuz.Yani Esetin firewallını kapattım Comodonunkini devreye soktum..

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
anladım. sadece firewall devredeyse o zaman bir sorun olmayacktır. zaten anti virus yukleyenler ek olarak farklı firewall da yuklerler. pc tools, comodo,zone alram gibi.. bir problem çıkmadan çalışır üçüde.

Harry_Kewell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım. sadece firewall devredeyse o zaman bir sorun olmayacktır. zaten anti virus yukleyenler ek olarak farklı firewall da yuklerler. pc tools, comodo,zone alram gibi.. bir problem çıkmadan çalışır üçüde.

Yardımın için teşekkürler..

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Comodo ile eset'i bir arada kullanmıştım. Gayet memnundum. Ama şimdi eskisi kadar firewall ihtiyacım kalmadı kaspersky kullanıyorum.

Harry_Kewell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Comodo ile eset'i bir arada kullanmıştım. Gayet memnundum. Ama şimdi eskisi kadar firewall ihtiyacım kalmadı kaspersky kullanıyorum.

Comodo Firewall kullanırken Esetin Firewallını kapatıyor muydun? İkisi de aktif olsa sorun olur mu peki?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sağlıklı sitelere girdiğiniz sürece, ne yaptığınızı bildiğiniz sürece böyle güvenlik önlemleri almak bilgisayarınızı zorlamadan öte birşey değil. Microsoft Security Essentials kurun bilgisayarda var mı yok mu belli değil. Ancak koruması oldukca iyi. Çift koruyucu program kullanmak bilgisayarı zaman zaman kararsız duruma düşürecektir.