Durmuşkandemir33
Asistan
Merhaba arkadaşlar yedek telefon niyetine kullanacam ama çöp birşey olsun da istemiyorum bin tl alti önerecek olduğunuz fp telefon varmı
Hocam yedek telefon niyetine kullanacamF/p telefon istiyorsanız 1500TL'ye Rn8 öneririm.
Tamam da 1000TL altına zorHocam yedek telefon niyetine kullanacam
Bu olabilir sadeceRedmi 8A
Evet baktım hepsi burada 950 tl güzel gibi özellikle sarji iyi yorum almış ikinci hat takip kullanacam güzel bence kendim s10 plus kullanıyorum ikinci telefon yerineTamam da 1000TL altına zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu olabilir sadece
1gb ram ı var alınmazA101 de Sansung A2 799 tl
Gerek yok baskan zaten alo demek ve whatabba falan girmek için1gb ram ı var alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
1099tl ye z20 var güzel bence sd630 var
hocam kusura bakma ama 1000 tl altında doğru düzgün telefon yok ki bu devirde adam adam telefon alacaksan 2000 hatta 2500'ü geçmen gerekiyor madem bütçen 1000 tl üzerine 500-600 tl daha koy RN8 al ki aldığına değsin çünkü gerçekten 1000 tl altındaki telefonlar çöpMerhaba arkadaşlar yedek telefon niyetine kullanacam ama çöp birşey olsun da istemiyorum bin tl alti önerecek olduğunuz fp telefon varmı
Zaten s10 plus kullanıyorum hocam yedek amaclıhocam kusura bakma ama 1000 tl altında doğru düzgün telefon yok ki bu devirde adam adam telefon alacaksan 2000 hatta 2500'ü geçmen gerekiyor madem bütçen 1000 tl üzerine 500-600 tl daha koy RN8 al ki aldığına değsin çünkü gerçekten 1000 tl altındaki telefonlar çöp
hocam o kısmı okumayı unutmuşum benim hatam dediğim gibi 1000 tl altında adam akıllı telefon yok Redmi 8A'ya bakın derimZaten s10 plus kullanıyorum hocam yedek amaclı
Sitede fiyatlar yanlış ama hala paylaşmaya devam ediyorsunuz. 3. Söyleyişim.Yani ben valla telefon almadan önce araştırma yaparken işe yarayacak güzel bi site buldum bütçenize göre performans telefonları listeliyo siteyi şuraya bırakıyorum hangiceptelefonu. com telefondan beklentin az çok belliyse yardımcı olur