UYGUN DRİVER

zamparakaan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar pc acılmıyordu format atiyim dedim ama diskler gozukmuyor. diskpart dan list disk yaptım sabit disk yok diyor.

araştırmama göre sata driver yükleyip usbden sürücü yükleden yüklücekmişim ama hangi driver bilmiyorum

anakart g31m7 islemci intel pentium dual core e5200

win7 64 bit dedigim gibi diskler gozukmuyor biosa baktigimda ide mode yaziyor ahci yazmiyor hangi driveri kurmalıyım link yokmu.

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
pc nin içini açıp bakmanız lazım kablolar düzgünmü çünkü diskin görünmemesinin driverla alakalı olabilmesi için driverlara absürd şeyler yapmış olmanız gerekirki o kadar kurcaladığınızı sanmıyorum yani içine bi bakın sonucu aşağıya yazın

zamparakaan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mavi ekrandan sonra buralara geldimmzaten kablolarla oynamadım Şimdi ahci driveri indirdim ama pc biosa girince ilk basta cd var format için ama 2. kisimda hardiskin modeli yazcagına hard drive yazıyor daha demin usbyi taktigimde flash bellegn markasi yazıyordu

nasil yapicam

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
işte ben sizden kablolarla oynamanızı istiyorum eğer hafif bir şekilde hdd den çıkmışsa kablo geri takın yada tam tersi olarak hdd den anakarta giden kablo hafif çıkmışsa onu oynatın birazcık

zamparakaan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum driveri yukledikten sonra pcyi yeniden baslattım suan diskleri goruyor ve eski dosyalarimda duruyomus formati baslattim ins sorun cikmaz ☺