Uygulamaya girer girmez menüye atıyor

daimasen10

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Huwai p9 lite mini telofonum yaklaşık bir saattir böyle normal gogle oluyor ya standart arama yeri gibi var oraya da girmiyor ALLAH tan Google Chrome ile girebiliyorum bu forum ilaç gibi bi sorunum olsa direk buradayım profesyoneller var uzmanlarım benim letgoya da giremiyorum Facebooka giriyor ınstagrama da bir çözüm yolu var mı?☹️?

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Huwai p9 lite mini telofonum yaklaşık bir saattir böyle normal gogle oluyor ya standart arama yeri gibi var oraya da girmiyor ALLAH tan Google Chrome ile girebiliyorum bu forum ilaç gibi bi sorunum olsa direk buradayım profesyoneller var uzmanlarım benim letgoya da giremiyorum Facebooka giriyor ınstagrama da bir çözüm yolu var mı?☹️?
Hocam şimdi ccleaner gibi temizleyici bir uygulama indir. Çöp dosyaları, önbellekleri bir temizle. Sonra uygulamayı sil. Arama günlüğünü, gereksiz sms'leri, whatsapp mesajlarını bi temizle. Arka planda açık uygulamaları kapat ram'i temizle yani. Güncelleme varsa gerek telefonda gerek uygulamalar da güncelle. Gerekirse bi aç kapa yap dene. Çözüm alamazsan da, yedeklerini alıp cihazı tamamen sıfırla. Çözüleceğini düşünüyorum.

Bunların dışında android cihazların çoğunda yaşanan bir güncelleme hatalı bir sorun varmış. Linki bırakıyorum.

Android uygulamalar neden çökmeye başladı?

Son düzenleme:

daimasen10

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bilginize teşekkür ederim ama çok kolay bir yöntemi var Google Chrome güncellemesi yaptım oldu kusura bakmayın yazamadım ?