Uygulamadan atma sorunu

Brobenosi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 7 plus uygulamadan atıyor. Telefon şarjdayken hızı düşüyor ve WhatsApp veya bazı oyunlardan beni atıyor. Benzer sorun yaşayan var mı?

sefdag69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son ios sürümü mü telefon belki güncellemen fayda edebilir

Brobenosi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürüm son telefona yapabileceğim her şeyi yaptım ama beni hala WhatsAppdan bazen atıyor.
Mesajlar aşa yukarı kayıyor mesaj yolladığımda bu durumdan az süre sonra da tam mesaj attığım saniyede ana sayfada buluyorum kendimi. Ayarları sıfırladım itunesden tekrar yükledim. İosu sildim yedeklemeden geri almadan yeni iphone olarak kurdum yok yok yok olmuyor atıyor hala atıyor çıldırmak üzereyim satacağım iphona geçtiğime bin pişmanım

sefdag69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürüm son telefona yapabileceğim her şeyi yaptım ama beni hala WhatsAppdan bazen atıyor.
Mesajlar aşa yukarı kayıyor mesaj yolladığımda bu durumdan az süre sonra da tam mesaj attığım saniyede ana sayfada buluyorum kendimi. Ayarları sıfırladım itunesden tekrar yükledim. İosu sildim yedeklemeden geri almadan yeni iphone olarak kurdum yok yok yok olmuyor atıyor hala atıyor çıldırmak üzereyim satacağım iphona geçtiğime bin pişmanım
Hocam apple resmi sitesinde bu durumla ilgili bir yazı var bilmem işine yarar mı Bir uygulama beklenmedik şekilde kapanıyor, yanıt vermeyi kesiyor veya açılmıyorsa