• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Uygulama önerisi?

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben 5c yi fln sorarken araştırıken babamdan 5s hediyesi geldi almadan önce 5s'im olsa var ya yapmayacağım şey dedim şeylerin hiçbiri yok şu anda :D
dolayısıyla sizden yardım istiyorum,şöyle 5s'i zorlayacak bu oyun olmazsa olmaz dediğiniz oyun önerilerinizi alabilir miyim? mesela infinity blade 3 gibi,tür önemli değil spor,aksiyon... her türlü oyun olur önerilerinizi bekliyorum :)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Şu aralar Apple store ücretsiz lerde pek aktif değil (infinity blade 3 hariç).Sıkılmadan süper Apple deneyimi istiyosan ücretli seçeneklerin tüm uygulamalarında bir marifet var :)

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu aralar Apple store ücretsiz lerde pek aktif değil (infinity blade 3 hariç).Sıkılmadan süper Apple deneyimi istiyosan ücretli seçeneklerin tüm uygulamalarında bir marifet var :)
ücretli veya ücretsiz farketmez,ücretli oyun önerilerinizi de alabilirim :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Iphone kullanmıyorum fakat birkaç kişide gördüğüm bir oyun var.Adı " Ace Fishing: Wild Catch " olması lazım. :)
Eğlenceli gerçekten.