Uyguladığınız diyet listelerini paylaşabilir misiniz ?

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Uyguladığınız diyet listelerini paylaşabilir misiniz ?

ömürcan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Gurkan Kubilayın Diyet Listesini Uyguluyorum Detayları Aşağıdadır. Baya Verim aldım ama ramazan geldi diye bırakıyorum.
1. GÜN UYGULAMA Kahvaltı Vakti : Tam tahıllı yaklaşık 1 dilim ekmek ve melisa çayı, dil peyniri ve yumurta. Ara Öğün Vakti : 1 tane mandalina. Öğle Vakti : Tam tahıllı ekmek ile hazırlanmış hindili sandviç ve ayran. Ara Öğün Vakti : 1 tane muz. Akşam Vakti : İskender ya da yaş pasta. Ara Öğün Vakti : Yaklaşık 1 avucu geçmeyecek şekilde fındık.

2. GÜN UYGULAMA Kahvaltı Vakti : Yulaf gevreği, kuru erik, ceviz, tarçın, süt. Ara Öğün Vakti : Ananas yada mandalina veya elma. Öğle Vakti : Ispanak yemeği, sade makarna, yağsız yoğurt. Ara Öğün Vakti : 1 avuç kadar badem. Akşam Vakti : Zeytinyağlı brokoli ve havuç yemeği, 1 dilim kadar çavdar ekmeği. ramazan diyeti Ara Öğün Vakti : 1 adet elma.

3. GÜN UYGULAMA Kahvaltı Vakti : 1 dilim kadar çavdar ekmeği, peynirli omlet ve yağsız süt, zencefil çayı, siyah zeytin. Ara Öğünv: 1 adet armut. Öğle Vakti : 1 dilim kadar tam tahıllı ekmek, ton balıklı salata. Ara Öğün Vakti : Meyveli yoğurt. Akşam Vakti : İstediğiniz bir yemeği yiyebilirsiniz. Ara Öğün Vakti : Elma.

4. GÜN UYGULAMA Kahvaltı Vakti : Haşlanmış yumurta, dil peyniri, omlet ve 1 dilim kepek ekmeği, reyhan-nane, papatya çayı. Ara Öğün Vakti : Mandalina. Öğle Vakti : İnegöl köfte, mevsim salata ve 1 dilim kadar tam tahıllı ekmek. Ara Öğün: Meyveli yoğurt. Akşam Vakti : Kahverengi pirinç pilavı ve mercimek çorbası. diyet listeleri Ara Öğün: 1 avuç ay çekirdeği.

5. GÜN UYGULAMA Kahvaltı Vakti : Omlet, dil peyniri, yeşil zeytin ve 1 dilim kadar kepek ekmeği, ıhlamur. Ara Öğün Vakti : Yağsız yoğurt-yulaf. Öğle Vakti : Kepekli makarna ve bezelye çorbası. Ara Öğün: Elma ya da avokado. Akşam Vakti : Kuru fasulye (etli) bol yeşillikle hazırlanmış salata ve 1 dilim kadar çavdar ekmeği. Ara Öğün: Nar.

6. GÜN UYGULAMA Kahvaltı Vakti : İstediğiniz bir kahvaltı menüsünü seçebilirsiniz. Ara Öğün: Çilek ya da muz. tüketin Öğle Vakti : Mantarla hazırlanmış tavuk sote yemeği ile şehriyeli bulgur pilavı ve ayran. Ara Öğün: Keçiboynuzu. Akşam Vakti : Barbunya pilaki, erişte ve 1 dilim kadar çavdar ekmeği. Ara Öğün: 1 avuç kadar sarı leblebi.

Son düzenleyen moderatör:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Benim babama yaptığım bir diyet var. 5 ayda 95 kilodan 75 e düştü. Kendisi 65 yaşında.

Hayatından ekmeği, şekeri ve tuzu çıkarttık. Ayda 1-2 defa tatlı tüketir kendisi. Kahvaltıda peynir, zeytin, çay domates, salatalık ve meyve yiyor. Öğlen işlerinde günlük çorba, sulu yemek ve salata. Yetişemez ise sade yoğurt. Akşam ise gene çorba, ana yemek vesaire. Çok tatlı isterse canı Activia meyveli yoğurt. Bunun yanında günde 15-30 dakka koşu bandında yürüyor.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Diyet listesi, kibrit kutusu kadar peynir, 1 avuç zeytin bunları geçin abi. Babamı Canan Karatay'a götürdük kendisinden Allah razı olsun hem babamı hem de dolaylı olarak beni sağlığımıza kavuşturdu. Abi yapacaklarınız çok kolay ;
1- Uyku düzeni
2- Ekmek kesinlikle yemeyin. Eti form alın bir öğünde 2-3 tane ondan yiyin
3- Öğün atlamayın
4- 7'den sonra ağzınıza bir şey atmayın
5- Kızartma yemeyin
6- Tuz kullanıyorsanız kaya tuzu kullanın ve alttaki makinadan alın.
7- Doğal tereyağı tüketin
8- Anneniz ile yaşıyorsanız yoğurdu kendi yapsın (Dana ve koyun sütü alsın 2 litre onlarla yoğurt yapsın hem daha lezzetli hem daha faydalı)
9- Şeker ve şekerli içeceklerden uzak durun (Cola, meyveli soda cart curt) çok canınız asitli bir şey çekerse sade soda alıp içine limon sıkın

Sadece bunları uyguladı babam ve 35 kilo verdi. Ben 145 kiloydum şu anda 103 kiloyum sadece bunları uyguladım ki o kadar spor da yapmıyorum.

Aklıma şimdilik bunlar geldi daha gelirse eklerim. Yani bunlar öyle not alınacak şeyler değil. Un bırak, şeker bırak, kaya tuzu ye, hareket et. Bu yani

224639808_tn30_0.jpg

Son düzenleme: