Üyelik Silme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TR2016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TR2016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyelik silme olmalı , şayet varsada ben bulamadım. Üyeliğimin silinmesini istiyorum. Silme seçeneği yok diyorsanız Banlayınız beni.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Üyelik silme olmalı , şayet varsada ben bulamadım. Üyeliğimin silinmesini istiyorum. Silme seçeneği yok diyorsanız Banlayınız beni.

Yaptığınız çok ayıp bence soracağınızı sorup yeterli bilgiyi edinip çekip gitmekte neyin nesi?

Gelip zenmate 1 yıllık premiumu alip gidiyorsun :D

kısaca bu foruma veirlen emekleri çiğniyorsun kısaca terbiyesizlik yapıyorsun arkadaşım.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
İsteğinize göre ban atılır böyle bir seçenek var.

TR2016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangibir soru sorup cevap aramadım, Zenmate Premium son 1 kaç kişi içinde olmadığım halde onuda alamadım. Shiftdelete siteyi ve forumları takip eden birisiyim , boş konuşmayı yada post kasmayı sevmeyen birisiyim. Zenmate premium almak için üye oldum , şansım yokmuş yada umursanmadım , her iki sonuçtada burda üye olarak bulunmak istemiyorum. Açıksözlüyüm gördüğünüz gibi , bunu terbiyesizlik olarak algılamaksa size kalmış , malumki mevcut durumlara göre herkesin olaylara farklı bakış açısı var. Üyelik silme olmaması rahatsız edici , Banlayın lütfen.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Herhangibir soru sorup cevap aramadım, Zenmate Premium son 1 kaç kişi içinde olmadığım halde onuda alamadım. Shiftdelete siteyi ve forumları takip eden birisiyim , boş konuşmayı yada post kasmayı sevmeyen birisiyim. Zenmate premium almak için üye oldum , şansım yokmuş yada umursanmadım , her iki sonuçtada burda üye olarak bulunmak istemiyorum. Açıksözlüyüm gördüğünüz gibi , bunu terbiyesizlik olarak algılamaksa size kalmış , malumki mevcut durumlara göre herkesin olaylara farklı bakış açısı var. Üyelik silme olmaması rahatsız edici , Banlayın lütfen.

ben buna terbiyesiizlik derim.. #BAN ...!

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Dilekler yerine getirilmiş ve Konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...