geçen bir telofon konusunda baya bir yazı yazdım sonra baktım yorum gözükmüyor bu da şevkimi kırıyor donanım haberde bazen oluyor 1 telefon hakkında 1 sayfa yazı yazıyorum ama burda sanki biz çocuğuz da onay bekliyeceğiz şahsen kimse yorumlarına önem verilmeyen kendini kısıtlayan bir yerde bulunmak istemez ben bu yüzden dh da 800 yorum yazarken buranın yorum yapanları çocuk olduğu belli misafir yorumcular yinede siz bilirsiniz ama sdn hiç sıcak bir ortam değil.@Meridian ın dediği gibi tartışma çıkarabilecek konulardaki yorumlar incelenip öyle yayınlanıyor.Bunun dışında yaptığınız gibi konu açmakta yazmakta çoğu bölümde serbest onay beklemeden gerçekleştiriliyor.
geçen bir telofon konusunda baya bir yazı yazdım sonra baktım yorum gözükmüyor bu da şevkimi kırıyor donanım haberde bazen oluyor 1 telefon hakkında 1 sayfa yazı yazıyorum ama burda sanki biz çocuğuz da onay bekliyeceğiz şahsen kimse yorumlarına önem verilmeyen kendini kısıtlayan bir yerde bulunmak istemez ben bu yüzden dh da 800 yorum yazarken buranın yorum yapanları çocuk olduğu belli misafir yorumcular yinede siz bilirsiniz ama sdn hiç sıcak bir ortam değil.
Hiç sıcak bir ortam değil mi ? DH de millet birbirinin açıklarını bulup ta ego tatmini yapıyor aman öyle bir ortam sıcak ortam olacağına hiç olmasın.
Orada ne kadar çok yazmış olsam da burası oraya göre samimiyet açısından daha iyi.arkadaş sonuç olarak orda mı daha çok yazdın burda mı tabiki orada bir sürü fanboy var ama bıurada yorum yapanların çoğu haber altı yorumlar için söylüyorum yüzde 90 ı misafir kullanıcı ve yaşları da küçük ondan bundan duyduğu laflarla yorum atıyorlar oradaki fanboylar bile bazen çok mantıklı şeyler söyleyebiliyor.yanlış anlamasın kimse ben sdn in de büyümesini isterim ama çok içe kapanık bi site.