Üye olduğum sitelere giriş yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başta incisözlük,mynet,fizy olmak üzere kullanıcı adı ve şifremi giriyorum fakat beni tekrar aynı sayfaya yönlendiriyor hiçbir hatada vermiyor şifremi yanlış girdiğimde bilerek parola hatasını veriyor , başka bir pcden denediğim zaman giriyor fakat benim bilgisayarımda sorun nerde anlamadım çözemedim 2 gündür uğraşıyorum nerden kaynaklanıyor olabilir bilen birisi varsa lütfen yardım etsin. :crying:

çerez,önbellek falan onların hepsine izinde verdim,temizledim ama napsam çare yok olmuyor bi hata verse fikir yürütücem ama hatada yok giriş yap,login diyorum tekrar sayfayı yeniliyor sadece...

teke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
piyasadaki bütün tarayıcıları denedim yok sonuç yok ban falanmı yedim dedim acaba, aynı hat üstünden başka bir pcden çok rahat giriş yapabiliyorum.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Belki anti-virüs ya da benzer programlar varsa onlardan da oluyor olabilir. Aklıma şu an hiçbir şey gelmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows XP kullanıyorsundur.

Bak buraya rahatlıkla girebiliyorsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
enter tuşu yerine login butonunu kullan, farklı tarayıcı dene, şifre yazarken shift falan kullanıyorsan ona basınca hızlı yazarken olabilir. bende de oluyordu bunlara dikkat ediyorum sorun olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var üyesi olduğum hiç bir siteye giremiyorum , yeni üyelik açamıyorum, ancak farklı bilgisayarlardan denediğimde sorun yok