Uyduyu ben bozmuştum :)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan VolqaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VolqaN

Asistan
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Evdeki uyduya yazılım atayım derken flashı yakmıştım. :sweatdrop:

Tabi evde kimse olmadığı için faili meçhul olarak kalmıştı. Benim yaptığım ortaya çıkmadı. :)
 

Juggernaut

Profesör
Katılım
2 Mayıs 2007
Mesajlar
3,323
Reaksiyon puanı
41
Puanları
0
Peki ne oldu tamir ettiniz mi uyduyu ?
 

VolqaN

Asistan
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Fazla bişey değildi çöpe gitti. Besleme devresini sökmüştüm ama belki lazım olur diye hala duruyor :)
 

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
119
Puanları
3,243
Konum
Gotham
Bu itirafı evdekilere yapsan daha iyi olur sanki :D
 

VolqaN

Asistan
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
When I was superintendent of schools in Palo Alto, California, Polly Tyner, the president of our board of trustees, wrote a letter that was printed in the Palo Alto Times.Polly's son, Jim, had great difficulty in school. He was classified as educationally handicapped and required a great deal of patience on the part of his parents and teachers. But Jim was a happy kid with a great smile that lit up the room.His parents acknowledged his academic difficulties, but always tried to help him see his strengths so that he could walk with pride. Shortly after Jim finished high school, If you need sell cheap wow gold,you can buy wow power leveling on the website: buy wow gold, cheap WoW Power Leveling, sale wow Gold, 1-80 lvl wow power leveling, wotlk gold. he was killed in a motorcycle accident. After his death, his mother submitted this letter to the newspaper.  Today we buried our 20-year-old son. He was killed instantly in a motorcycle accident on Friday night. How I wish I had known when I talked to him last that it would be the last time. If I had only known I would have said, "Jim, I love you and I'm so very proud of you."  I would have taken the time to count the many blessings he brought to the lives of the many who loved him. I would have taken time to appreciate his beautiful smile, the sound of his laughter, his genuine love of people.  When you put all the good attributes on the scale and you try to balance all the irritating traits such as the radio which was always too loud, the haircut that wasn't to our liking, the dirty socks under the bed, etc., the irritations don't amount to much.  I won't get another chance to tell my son all I would have wanted him to hear, but, other parents, you do have a chance. Tell your young people what you would want them to hear if you knew it would be your last conversation. The last time I talked to Jim was the day he died. He called me to say, "Hi, Mom! I just called to say I love you. Got to go to work. Bye." He gave me something to treasure forever.  If there is any purpose at all to Jim's death, maybe it is to make others appreciate more of life and to have people, especially families, take the time to let each other know just how much we care.  You may never have another chance. Do it today!


Ne diyor bu ??? :wacko: :saddam:
 

baaydin

Profesör
Katılım
2 Kasım 2007
Mesajlar
2,172
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
uydu yazılı güncellerken flashı göçen uydu makinelerinin tamiri çok basit. 20-30 tl ye işi bilen bir tamirci eprom programmer ile yenisini yazıp takabiliyor. ilerde başınıza böle bir iş gelirse çöpe atmayın yazık.
 

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,863
Reaksiyon puanı
129
Puanları
243
güzel itiraf ama yanlıs yere :D
 

Peter

Dekan
Emektar
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
8,051
Reaksiyon puanı
88
Puanları
0
:D boşver söleme kimseye :D
 

Frespo

Doçent
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
722
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Toplumsal bi mesaj veriyo ama sıonunda
 

antilove

Profesör
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
3,580
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
haayatta en nefret ettiğim 2. ders =ingilizce
 

nur29

Doçent
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
612
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
antilove birinci ders ne acaba
 

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
15,332
Reaksiyon puanı
177
Puanları
3,243
Konum
Ankara
BAban Foruma Bİ Girse Var yaa :D
 

VolqaN

Asistan
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Evdekiler farketse de aslında pek bişey olmazdı. Çünkü evde bozulan her elektrikli eşyayı ben tamir ediyorum. :mrgreen:

Nihayetinde Elektronikçiyiz :mrgreen:
 

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
15,332
Reaksiyon puanı
177
Puanları
3,243
Konum
Ankara
Evdekiler farketse de aslında pek bişey olmazdı. Çünkü evde bozulan her elektrikli eşyayı ben tamir ediyorum. :mrgreen:

Nihayetinde Elektronikçiyiz :mrgreen:

Lise mi Okuyosun ?
 

_LegolaS_

Öğrenci
Katılım
18 Aralık 2008
Mesajlar
69
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ne diyor bu ??? :wacko: :saddam:

Ben Palo Alto, California, Polly Tyner, Mütevelli bizim yönetim kurulu başkanı olarak okulların mühendisi oldu ve Palo Alto Times.Polly 'oğlum, Jim, okul büyük zorluk vardı lar basılmış bir mektup yazdı. O eğitim engelliler ve ebeveynlerin ve öğretmenlerin tarafından sabır büyük bir ihtiyaç olarak sınıflandırılmış demektir. Ama onun akademik zorluklarla kabul etti ama Jim bu room.His ebeveynler sarhoş büyük bir gülümseme ile mutlu bir çocukken her zaman onu böylece o gururla yürüyerek verebilir onun güçlü görmek yardım etmeye çalıştım. Kısa bir süre sonra Jim ihtiyacınız varsa ucuz vay altın satmak lise bitmiş, sen vay gücü web sitesinde tesviye alabilirsiniz: vay altın almak, ucuz WoW Güç tesviye, satış vay Gold, 1-80 LVL Wow güç tesviye, wotlk altın. bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Ölümünden sonra, annesi Gazeteye bu mektubu. Bugun 20 gömülü gönderilen yaşındaki oğlum. O anında bir motosiklet kazasında Cuma gecesi hayatını kaybetti. Nasıl Ben onu geçen bu son kez olacak konuştum bilseydim isterdim. Sadece ben, "Jim, seni seviyorum dedi olurdu bilinen ve çok çok iftihar ediyorum." Ben de onu sevdim çok hayatını teslim birçok bereket saymak için zaman alabilir. Ben, onun kahkaha sesi, halkın kendi gerçek seviyorum. Ne zaman bu ölçekte tüm iyi özellikler koymak yaptığı güzel bir gülümseme için teşekkür ederiz zaman alabilir ve radyo gibi hep çok tüm rahatsız edici özellikleri dengesi deneyin yüksek sesle, bu saç da değil bizim ilgi olduğunu, yatağın altında kirli çorap gibi bir irritations kadarının miktarı yoktur. Bütün duymak onu istedim olurdu bir şans oğlum söylemek edilmeyen ancak, diğer veliler, bir şans var. Eğer bu son görüşme olacağını biliyordum bunları duymak ne istersiniz sizin gençler söyle. Ben Jim konuştu son zaman öldüğü gün. Bana söylemek için, "Merhaba anne! Ben sadece seni seviyorum demek için aradım. Işe gitmek var aradım. Hoşça kal." Bana hazine için sonsuza dek bir şey verdi. Eğer Jim ölümü için herhangi bir amaç, belki de başkalarının ve hayattan daha fazla takdir, özellikle aileler, birbirlerine için zaman ayırıp insanlar için yapmak sadece ne kadar bakım olduğunu bilirler . başka bir şansı asla Mayıs Bugün Do it!
 
Üst