- Reaksiyon puanı
- 4
Ya arkadaşlar uydunet kullanan var mı aranızda? Kullanan ya da bilgisi olan varsa hizmet kalitesi, altyapı, ve akk hakkında bilgi verebilir mi?
Aradım. Altyapı yok ama yanlış anlamıysam uydu üzerinden interneti verebileceklerini söylediler. Bunun kalitesi nasıl?
uydu üzerinden dedi ama bende pek bir şey anlamadım.Onun hakkında bilgim yok. Alt yapı olmadan nasıl verecekmiş neti merak ettim
o sistem çok pahalı sanırımuydu üzerinden dedi ama bende pek bir şey anlamadım.
o sistem çok pahalı sanırım
55 tl ise çok iyi sayılır ama o kadar ucuz olacağını sanmam, farklı bir firma vardı 2 mbit yanılmıyorsam 1000 tl civarındaydı. Uydunet de çanak kurup direk uydudan internet sağlanması olayını hiç duymadım.yine eğer yanlış anlamadıysam 55 tlye d smart+ sınırsız netten yararlanabileceğimi söyledi. bu şartlar altında gayet iyi bir fiyat ama bağlantı kalitesi hakkında büyük kararsızlıklarım var.
ben de kullanıyorum uydunet ve gayet memnunum, 1mbda 125'i görüyorum zaman zaman. Sonuçta ülkede çok büyük bir alanı birbirine bağlı kablolarla çevrelediyseniz (telefon hattı, kablotv gibi...), bu kablolar üzerinden internet hizmeti de verebilirsiniz, yeni altyapı kurmanıza gerek kalmaz. Yakında elektrik kabloları üzerinden internet de yaygınlaşacak, ve daha çok yere ulaşacak. Ama yine tekel olacak gibi![]()
elektrik sebekesi iki veya en fazla alti kablol alt veya ara frekanstan yapilan cok sorunlu bi yontem ki teknoloj nekadar gelisse bile bi elektrik kablosunun filtrelenerek anca yuzde 50si fuilan kullanilabilen 4 kablosuyla pek mumkun gorunmuyo teorik duzeydeben de kullanıyorum uydunet ve gayet memnunum, 1mbda 125'i görüyorum zaman zaman. Sonuçta ülkede çok büyük bir alanı birbirine bağlı kablolarla çevrelediyseniz (telefon hattı, kablotv gibi...), bu kablolar üzerinden internet hizmeti de verebilirsiniz, yeni altyapı kurmanıza gerek kalmaz. Yakında elektrik kabloları üzerinden internet de yaygınlaşacak, ve daha çok yere ulaşacak. Ama yine tekel olacak gibi![]()
Ben pek kullanamadiğim icin evdekı neti uydunet 1mbit kullandiğin kadar odeye gectim bu tarife hakkında bılgısı olan varmı memnun kalmazsam 1mbit sınırsıza gecicem (bide böle süreklı tarife değiştirmek icin farklı bir seyleri yoktur umarım ttnet herseyde geciriyordu da)