Uydunet site engelleme sorunu hakkında yardımcı olur musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan managert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

managert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacaktı sizlere ben uydunet kullanıcısıyım uydunetin son zamanlarda bazı sitelere engel koyduğunu fark ettim ttnet te aynı siteyi açıyor iken uydunette açmıyor babamın girdiği bi okey sitesi var bu sitede java paneli açılıyor nick giriyorum oyuna bağlanmaya çalıştığımda giriş yapmıyor javayı sildim tekrar yükledim farklı dns ler degiştirip girmeye çalıştım wındows xp sp2 , wındows xp sp3 ve wındows seven işletim sistemlerinde denedim sorun uydunetten kaynaklanıyor fakat uydunetin teknik servisi bile neden kynaklandığını bulamıyor yani gerçekten kafama takılmış durumda arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim. 2010 Gkyz Okey /Okey - Tavla - Batak/ Online Oyun Sitesi site bu arkadaşlar uydunet kullanan arkadaşlar bi deneyip sorunun neden kaynaklandığını deniyebilirlermi acaba ?

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
denedim hiç bir sorun yok ........

managert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyuna sıkıntısız bir şekilde girebiliyorsunuz yani siteye bendede giriyor fakat okey oynanmıyor oyuna gırmemız lazım ve hattınız ttnet olmıyacak uydunet olucak arkadaşlar :)

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Uydunet ile denedim herhangi bir sorun yasamadim arkadasim...

managert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende girmiyor yaklaşık bir aydır bu konu üzerinde duruyorum fakat çözüm yok

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
uydunetden yani internet bağlantısından dolayı değilde bilgisayardan kaynaklanan bir sorun olabilir.