Uydunet netmaster sorunu, wireless var, kablolu bağlanamıyorum !

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba,

Şu anda Uydunet 10 Mbps kullanıcısıyım, modem olarak netmaster CB 700V modelini kullanıyorum, garip bir sorunum var çözemiyorum. Teknik servisi 2 kere çağırdım ikisindede internet servis gelmeden düzeldi ( sanki benle dalga geçer gibi ) sorunu çözemedik. Sıkıntı şu ki gelen bağlantı var wireless tan bağlantı yapabiliyorum ama kablolu olarak masaüstü bilgisayarımdan bağlanamıyorum. Modemin arayüzüne girmek istediğim de de malesef olmuyor. Uyarı olarak sarı bir ünlem işareti mevcut, sorun çözümlemeye girdiğimde yerel ağ bağlantısı geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil hatası alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim yardımınızı bekliyorum.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
ağ paylaşım merkezine bak orada kurulu ağ yoksa ondan yapıyor benim modemin enerjisini kapattığım zaman ağ alan adını sıfırlıyor yanılmıyorsam modem içinde hafıza pili gibi bir şey varsa o bitmiş olabilir tam emin değilim (=

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Laptopa bağladım ağdan direkt olarak görüyor sıkıntı bilgisayarda sanırsam, ethernet kartı on board çalışmadığı için D-Link ile bağlanıyordum, o da sürücüsünde sıkıntı yok diyor ama ben format atacağım yine de

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bende de aynı sorun var yok mu bi çözüm yolu internetsiz kaldım