Uydunet 10 ve 20 Mb/s 50 gb kampanyası

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Geçtim bende 10 mbit tarifesine, İnşallah sıkıntı yaşamam :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
ekstra olarak gelen ekipten modem mi satın aldın ? bende geçeceğim de 15 güne kadar.
Önceden 1 mbit'lik tarife vardı onda getirilen modem ile devam ediyoruz.
dscf0322h.jpg

Hayirli olsun ; gule gule kullan. ;) sikinti yasamazsin kolay kolay. Genel de en buyuk sikinti bolgesel oluyor ama onu da ekip yollayip 30 dakika da hallediyorlar ;) onun disinda bir problem yasamazsin. ;)
Sağolun, İnşallah yaşamayız :)

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu modem 10 a kadar destekliyor mu ? Sasirdim valla ; ha neden sasirdim? Gecen seneler de 1 3 5 baglanti icin bu modem ; 10 20 icin diger modem diyorlardi. Bu yuzden sasirdim ;) hatta o donemde dalga da gecmistim kendi kendime baglantiya gore modem diye :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi baktımda Docsis 2.0 modemler 20 mbps ye kadar destekliyormuş... :)

http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS#Speed_tables

ama işin ilginç yani kendi sitelerinde de böyle bir ifade var :)

"* 20 Mbps hızındaki tarifelere abone olan müşterilere taahhüt edilen hız Docsis 3.0. standartlarına uygun olan modemler ile karşılanabilecektir."

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu modem 10 a kadar destekliyor mu ? Sasirdim valla ; ha neden sasirdim? Gecen seneler de 1 3 5 baglanti icin bu modem ; 10 20 icin diger modem diyorlardi. Bu yuzden sasirdim ;) hatta o donemde dalga da gecmistim kendi kendime baglantiya gore modem diye :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi baktımda Docsis 2.0 modemler 20 mbps ye kadar destekliyormuş... :)

http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS#Speed_tables

ama işin ilginç yani kendi sitelerinde de böyle bir ifade var :)

"* 20 Mbps hızındaki tarifelere abone olan müşterilere taahhüt edilen hız Docsis 3.0. standartlarına uygun olan modemler ile karşılanabilecektir."

anlamadığım nokta şu arkadaşlar. ben uydunete geçip bu kampanyadan yararlanacağım modemle alakalı hiçbir şey yazmıyor. dışardan modem getirsem olur mu yoksa mutlaka uydunetten mi almam gerekir sizce.

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uydunetin modemleri farkli ; calisma prensibi ayni ama icleri ve programlanma olaylari protokolleri farkli bu yuzden onlar sana modem i vermek zorundalar aldigin kampanyaya gore ; ama modemsiz kampanya ise o zaman uydunet modem diye aratip disaridan temin edeceksin. ;) en dusuk fiyati 170 175 den baslar ;)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uydunetin modemleri farkli ; calisma prensibi ayni ama icleri ve programlanma olaylari protokolleri farkli bu yuzden onlar sana modem i vermek zorundalar aldigin kampanyaya gore ; ama modemsiz kampanya ise o zaman uydunet modem diye aratip disaridan temin edeceksin. ;) en dusuk fiyati 170 175 den baslar ;)

ey dostum masraf üstüne masraf bitmiyor resmen.. :)
ama kendi evimizde bizde uydunet kullanıyorduk yaklaşık 4-5 yıl oldu gerçekten çok memnunuz bir defa baş ağrıtmadı hız da yıllarca 256 idi sonra 512 oldu şimdi 3-4 aydır da 1 mbit e çıktı :)