Ali TEMEL
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 92
Geçtim bende 10 mbit tarifesine, İnşallah sıkıntı yaşamam 

Geçtim bende 10 mbit tarifesine, İnşallah sıkıntı yaşamam![]()
Önceden 1 mbit'lik tarife vardı onda getirilen modem ile devam ediyoruz.ekstra olarak gelen ekipten modem mi satın aldın ? bende geçeceğim de 15 güne kadar.
Sağolun, İnşallah yaşamayızHayirli olsun ; gule gule kullan.sikinti yasamazsin kolay kolay. Genel de en buyuk sikinti bolgesel oluyor ama onu da ekip yollayip 30 dakika da hallediyorlar
onun disinda bir problem yasamazsin.
![]()
Bu modem 10 a kadar destekliyor mu ? Sasirdim valla ; ha neden sasirdim? Gecen seneler de 1 3 5 baglanti icin bu modem ; 10 20 icin diger modem diyorlardi. Bu yuzden sasirdimhatta o donemde dalga da gecmistim kendi kendime baglantiya gore modem diye
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şimdi baktımda Docsis 2.0 modemler 20 mbps ye kadar destekliyormuş...![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS#Speed_tables
ama işin ilginç yani kendi sitelerinde de böyle bir ifade var
"* 20 Mbps hızındaki tarifelere abone olan müşterilere taahhüt edilen hız Docsis 3.0. standartlarına uygun olan modemler ile karşılanabilecektir."
Uydunetin modemleri farkli ; calisma prensibi ayni ama icleri ve programlanma olaylari protokolleri farkli bu yuzden onlar sana modem i vermek zorundalar aldigin kampanyaya gore ; ama modemsiz kampanya ise o zaman uydunet modem diye aratip disaridan temin edeceksin.en dusuk fiyati 170 175 den baslar
![]()