Uydu alıcı tavsiyesiyelerinizi bekliyorum

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uydu alıcı alıcaz fiyat aralığı max 350 filan. hd yazılım güncellemesi olan interenete bağlanabilen kaliteli bir şey lazım yardımlarınızı bekliyorum

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Atlanta HD Box Smart
Android işletim sistemli internete girebilmek için yanında klavyesi olan, özetle tv yi akıllı televizyona çeviren canavar gibi cihaz.
uydu alıcı klavye wifi adaptor 400tl

arkadaşım uydu cihazı uyducudan alınır sanal marketten degil
gece 12de teknık destek bulursun hepsı burada elemanı o cıhazı nasıl kurulacagını nereden bılecek

smart androıdi tavsıye ederım ip tv harika çalışıyor

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-Smart-Android__isp10547180

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım uydu cihazı uyducudan alınır sanal marketten degil
gece 12de teknık destek bulursun hepsı burada elemanı o cıhazı nasıl kurulacagını nereden bılecek

smart androıdi tavsıye ederım ip tv harika çalışıyor

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-Smart-Android__isp10547180

1. Hepsiburadadan uydu alırsan ,uyduyu zaten hepsiburada elemanı getirmez. Kargocu getirir.
2. Adam uyu seti almıyor (çanak lnb kablo uydu alıcı) ,sadece uydu alıcı alıyor. Demek ki sistem hazır.
Geriye sadece çanaktan gelen kabloyu ,ve tv bağlantısını yapmak kalıyor. Yeni uydular la kanallar ön yüklü geliyor zaten.
O yüzden teknik servise ihityaç duymassın. Rahatlıkla krndisi yapabilir.
3. Hadi kendisi yapamazsa bile komşusundan vs rica eder veya elektrikçiye 20 tl verince yapar.

4. Sanalpazar linki verdiğine göre senin amacın yardım değil reklam.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
NEXT MİNİX HD COOL kullanıyorum bizzat. tek geçerim.

duykan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uydu cihazı dedin mi VU+ alacaksın
diğerleri onun müsvettesi olur sadece...
500 tl civarına çıkarsan kaliteli 2. el bulabilirsin!
müsvettelerle uğraşmak istersen başka..

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1. Hepsiburadadan uydu alırsan ,uyduyu zaten hepsiburada elemanı getirmez. Kargocu getirir.
2. Adam uyu seti almıyor (çanak lnb kablo uydu alıcı) ,sadece uydu alıcı alıyor. Demek ki sistem hazır.
Geriye sadece çanaktan gelen kabloyu ,ve tv bağlantısını yapmak kalıyor. Yeni uydular la kanallar ön yüklü geliyor zaten.
O yüzden teknik servise ihityaç duymassın. Rahatlıkla krndisi yapabilir.
3. Hadi kendisi yapamazsa bile komşusundan vs rica eder veya elektrikçiye 20 tl verince yapar.

4. Sanalpazar linki verdiğine göre senin amacın yardım değil reklam.
lafı nereden anlamışın yahu tenceremı alıyorsun tavamı alıyorsun ?
zaten hıcbır fırma getıp cıhazı takmaz
uyducudan alırsan bissleri kanalları yuklu verılıyor o cıhazı alınca hepsıstokta yok elamanı ccam ve ıptv yuklemeyı bılıyormu ?
yazılım guncellemeyı bılıyormu ? sor bakalım bısslı kanalı acmayı bılıyormu ?
androıdde yazılım yenıledık hersey uçtu adamı aaradım hemen tarıf ettı hepsıstokta yokkı elemanı nereden bılecek bunları ?
uydu arama yapıcaksın kıme sorucaksın hop adam telde yardım edıyor
ıptv alıcaksın adam yardımcı oluyor
bırıde kalmıs vu dıyor ızleyecegın ccam veya ıptv 400tllık cıhazda ınternete bıle gırebılıyorken 800tl
hantal cıhaza neden vereyımkı hah

hepsı stokta yok reklamı yapıp firmayı hala ovmeye devam edip sanal pazar lınkı verıyoruz demek abesle ıstıgal paşam

sen bu cıhazı kullanıyormusun ?cıhazı fabrıka ayarına dondum bana tarıf et hadı detaylı yaz

kullanıyorsan bu cıhazı fabrıka ayarına dondukten sonra bana hepsı stokta yok elemanı nasıl yuklemede yardımcı olucak
yada hangı uyducu fırma bana yazılım yuklemede ,kanal yuklemede ,aplıkasyonları yukelemede yardımcı olucak söyle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

uydu cihazı dedin mi VU+ alacaksın
diğerleri onun müsvettesi olur sadece...
500 tl civarına çıkarsan kaliteli 2. el bulabilirsin!
müsvettelerle uğraşmak istersen başka..
söyle bakalım bu vu müsvettesinin hangı modelini övüceksın fiyatınıda yaz bakalım

he modelı overken fıyatınıda yaz 2.el 500tl sıfır 800tl

800tlye atlanta xtrend et 9000 alırım 2 tunerım olur 2 kanalı aynı anda ızlerım
2 modul gırısım olur 2 kart gırısım olur
ccam ıptv yuklenır vsvs

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
lafı nereden anlamışın yahu tenceremı alıyorsun tavamı alıyorsun ?
zaten hıcbır fırma getıp cıhazı takmaz
uyducudan alırsan bissleri kanalları yuklu verılıyor o cıhazı alınca hepsıstokta yok elamanı ccam ve ıptv yuklemeyı bılıyormu ?
yazılım guncellemeyı bılıyormu ? sor bakalım bısslı kanalı acmayı bılıyormu ?
androıdde yazılım yenıledık hersey uçtu adamı aaradım hemen tarıf ettı hepsıstokta yokkı elemanı nereden bılecek bunları ?
uydu arama yapıcaksın kıme sorucaksın hop adam telde yardım edıyor
ıptv alıcaksın adam yardımcı oluyor
bırıde kalmıs vu dıyor ızleyecegın ccam veya ıptv 400tllık cıhazda ınternete bıle gırebılıyorken 800tl
hantal cıhaza neden vereyımkı hah

hepsı stokta yok reklamı yapıp firmayı hala ovmeye devam edip sanal pazar lınkı verıyoruz demek abesle ıstıgal paşam

sen bu cıhazı kullanıyormusun ?cıhazı fabrıka ayarına dondum bana tarıf et hadı detaylı yaz

kullanıyorsan bu cıhazı fabrıka ayarına dondukten sonra bana hepsı stokta yok elemanı nasıl yuklemede yardımcı olucak
yada hangı uyducu fırma bana yazılım yuklemede ,kanal yuklemede ,aplıkasyonları yukelemede yardımcı olucak söyle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

söyle bakalım bu vu müsvettesinin hangı modelini övüceksın fiyatınıda yaz bakalım

he modelı overken fıyatınıda yaz 2.el 500tl sıfır 800tl

800tlye atlanta xtrend et 9000 alırım 2 tunerım olur 2 kanalı aynı anda ızlerım
2 modul gırısım olur 2 kart gırısım olur
ccam ıptv yuklenır vsvs
Yahu sen hala neyin tartışmasını yapıyorsun. Birisi uydu alıcı önermiş. Ben de istediği fiyat aralığında güzel olduğunu bildiğim bir uydu alıcı tavisye ettim. Sende aynı uydu alıcıyı tavsiye etmişsin. Adam ister gitsin hepsiburadadan alsın, ister mahallesinde ki uydu satan firmadan alsın, nerden alırsa alsın. Biss girme ,ccam bu işler biraz bilgisi olan için çok basit. Ben bugüne kadar bu işler için ne birisini eve çağırdım, ne de telefon edip sorma gereği duydum.
Sen bu kişinin bu konuda yardıma muhtaç olacağını ne biliyorsun da konuşuyorsun.
Belki adam herşeyi kendi yapacak. Kendi yapmasa bile dediğim gibi mahallesinde mutlaka bu işlerden anlayan biri vardır.
Yoksa da bu mesaj başlığı altından yazsın ben tarif edeyim kendisine.
Senin gibi karşısındakinin bir şey bilmediğini düşünerek ,boş laflarla yolmaya çalışan sansarlardan uzak dursun yeter.

Dipnot: Hepsiburada yerine hepsi stoktayok yazarak küçümsemeye çalışmanıda anlam veremedim. Ben bugüne kadar hepsi buradadan birçok ürün aldım, bir kısmınıda iade ettim, normalde iadede kargo ücretini ödememelerine rağmen müşteri hizmetleriyle temasa geçince ödediler, hem de bir kaç defa.
O yüzden Hepsi burada güvenilir, hızlı, sözünün eri bir firmadır. Sanalpazar gibi kimle muhattap olmadığını bildiğin insanlardan oluşan bir yer değildir.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
atlanta markasını bilmem ama ben olsam next ten şaşmam
bizde 15 senelik next cihazı var.taş gibi sapasağlam duruyor.komşuların aldığı diğer marka cihazlara bakıyorum hemen bozuluyorlar

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
atlanta markasını bilmem ama ben olsam next ten şaşmam
bizde 15 senelik next cihazı var.taş gibi sapasağlam duruyor.komşuların aldığı diğer marka cihazlara bakıyorum hemen bozuluyorlar
atlanta 15 senedır turkıye pıyasasasında uydu ve mobıl anten satar
otobuslerdekı mobıl antenlerın yuzde 30u atlantadır

ayrıca trthd kanalındakı tekno hd programında atlanta smart androıd modelı tanıtımı yapılmıstır