UV Işığıyla Havayı Temizleyen Maske - Gerçek mi sizce?

Bu konuyu okuyanlar

BHA

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
1,808
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
UVMask, hem filtresiyle hem de dahili UV-C sterilizasyon sistemiyle kullanıcının soluduğu havayı temizliyor; virüs ve bakteri geçirmiyor.

UVMask_bigumigu-1300x680.jpg


UVMask_bigumigu_2.jpg


Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan maske, USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilebiliyor ve tek şarjla altı saate kadar çalışıyor. Hava geçirmeyen yumuşak yüz pedi ve ayarlanabilir kayışlarıyla rahat bir kullanım vadediyor. Gözlüğünün buğulanmasından bıkanları da düşünen UVMask, yan hava girişleri sayesinde bu durumu önlüyor. Maske şu anda patent onayı bekliyor.

UVMask_bigumigu_3.jpg
 

xKemalC

Doçent
Katılım
15 Ekim 2019
Mesajlar
800
Reaksiyon puanı
627
Puanları
93
ne kadar işe yarayacağı muamma
 

epsilon06

Müdavim
Katılım
19 Ocak 2016
Mesajlar
2,179
Reaksiyon puanı
2,077
Puanları
113
Yaş
28
Işınlarla sterilizasyon ameliyathanelerde falan uygulanan bir sistem ama maske gibi süreklü nemli bir ortamda çok etkili olacağını sanmıyorum bende.Aslında maskenin uzun süreli koruma sağlaması zor yani değiştirerek kullanmak gerekli hastanelerde çalışan personel için özellikle sık sık değiştirmeliler.Sokakta bizin taktıklarımızın etkili olduğunu düşünmüyorum. İlk anda engel olsa da zamanla sıcakta nemden çok kötü oluyolar.
 

TheTruthHurts

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2018
Mesajlar
4,312
Reaksiyon puanı
3,139
Puanları
113
Müthiş bir fikir. Hepsi en iyi filtreye sahip,UVC sağlığımız için en iyi seçenek(yinede sık sık açmazdım) ve daha pahalı olanında aktif karbon fitre var(kokuları filtreliyor).

Kötü yanı mı? Fiyatı ve kullanım süresi.

En yüksek modeli 200$! Amerikan askerlerin kullandığı gaz maskesi o kadar fiyatta!

Birde partikül filtresi ve karbon filtre çok küçük. Yani partikül filtrenin kirle dolup kullanılamaz hale gelmesi uzun süremeyecek,karbon filtrenin de soğurma kabiliyeti kısa bir sürede dolacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bahsettiğim maske LEAF markalı olan.
 

Son mesajlar

Üst