Utorrent upload hızında sorun

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar,
Şu utorrent programını ikinci kez kurdum formattan sonra fakat bu kez upload hızım aşırı düşük sınırsız yapıyorum değşik ayarlıyorum bir türlü hızlanmıyor.Setup guide kısmındaki testten network testinden geçiyor üst kısmında takılıyorum.Son sürümü kullanıyorum bişeylerin yanlış olduğunu zannediyorum ama neresi diye bulamıyorum.Bir çok yerde araştırıyorum sizlerede sormak istedim kullanan arkadaşlar varmıdır acaba.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
kaç tane leech var ilk önce ona bakman lazım
bu arada millet hız yükselsin diye uploadı keser sen yükseltiyosun :D

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi sana resim gösterebilmek için uğraşıyodum.Ben bilgisayara kızarken anladım ki benim printscreen tuşuna basınca bilgisayarım donuyor...:cursing::cursing:
deminden beri onunla uğraşıyorum.Bu akşam ne aksilikler yaw.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Şimdi sana resim gösterebilmek için uğraşıyodum.Ben bilgisayara kızarken anladım ki benim printscreen tuşuna basınca bilgisayarım donuyor...:cursing::cursing:
deminden beri onunla uğraşıyorum.Bu akşam ne aksilikler yaw.
söyleyebilceğim tek şey güzelce bi duş almak yönünde olcaktır :D
şaka bi yana bende de download problem olmuştu ne kadar seed olsada son hıza çıkamıyodum port açtım
sende bi dene
olmadı tekrardan yazarsın

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
şimdii bi hız testi yap. eğer o hız testiyle download ettiğin hız uyuşmuyorsa büyük ihtimal torrentte sorun vardır. bir bak kaynağı en çok olan torrentlere. onlarıda dene nasıl iniyor. torrentten torrent e değişkenlik gösteriyor bu hız meselesi. gönderen sayısına ve onların hızına bağlı senin hızlı indirmen

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağolun arkadaşlar dediklerinizi yapıcam.Başka bir torrentte denemeyi hiç düşünemedim.:blush:ama ilk önce başımın belası tuşu bir halletsem.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
aslında aşırı derecede download yaparsan (port açmadan) bi zaman sonra şaftı kayıyo ama uploadda hiç öyle bi soruna denk gelmedim

bu arada değiştirceksen torrent programını
utorrent ya da bittorrent kur
vuze ve birçok torrent programını private torrent siteleri desteklemiyor ip ban olayları gerçekleşiyor

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Utorrent son sürümünde hız sorunu var.

Utorrent 1.8.5 kullanın.

Buradan indirebilirsiniz.

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim Beowulf indirdim.

---------- 27-03-2010 saat 00:19 eklendi ---------- önceki mesaj 26-03-2010 saat 22:50 eklenmişti ----------

Ben daha fazla strese girmeden yatıyorum arkadaşlar.Bir printscreen tuşunun üstesinden gelemedim.:cursing::cursing:
Aklımda ne torrent kaldı ne bişey gıcık etti bu beni ya:thumbdown:Herkese iyi geceler.