Utorrent indirirken pc kapanması

roxmoom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler utorrentten indirme yapıyorum bilgisayar hani bi süre fare hareket etmeyince ekran kararıyorya o kararmada indirme işlemini devam ettirirmi

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
beyler utorrentten indirme yapıyorum bilgisayar hani bi süre fare hareket etmeyince ekran kararıyorya o kararmada indirme işlemini devam ettirirmi

Yine de bundan emin olmak gerek, denetim masası güç seçeneklerine girip, bilgisayar boşta kaldığında nasıl davranacağını seçmelisin. Eğer sürekli indirme yapmasını bir kesinti olmamasını istiyorsan. Güç profili olarak sürekli açık seçeneğini seçebilirsin. Bu durumda hiç kapanmaz bilgisayarın. Kafan rahat olur :)

roxmoom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yine de bundan emin olmak gerek, denetim masası güç seçeneklerine girip, bilgisayar boşta kaldığında nasıl davranacağını seçmelisin. Eğer sürekli indirme yapmasını bir kesinti olmamasını istiyorsan. Güç profili olarak sürekli açık seçeneğini seçebilirsin. Bu durumda hiç kapanmaz bilgisayarın. Kafan rahat olur :)
aynı zamanda kararmasınıda istiyorum geceleri sabaha kadar açık bırakacağım için bide bi gece denedim sabaha kadar indirme hızı 40-50 kb düştü

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sabit disk kapanmasını ve uyku modunu tamamen kapatırsan sıkıntı olmaz.

roxmoom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilirmisin ?