UTorrent Hız sorunu

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar . Benim 16mbit internet hızım var. Utorrent hızım ise aşağıdaki fotodaki hızlarda gidip geliyor. 16mbit yaptığım ilk günlerde pes 2013 ü 1.5mb - 1.9mb arasında oluyordu. Bunun sebebi nedir? Kotayı aşmadım aşınca uyarı geliyor ve daha yeni fatura kesimi gelmişti .

Şimdiden teşekkürler? Bilgilerim yeterli mi ? Değilse yazarım ama superonline,fibernet vs. bilmiyorum. Sadece internetim TTnet olarak biliyorum..

http://l1310.hizliresim.com/1g/b/tfzfr.png <<<<<< Foto Linki

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Seed sayısı az olduğundan olabilir mi ? :)

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hmm :) Peki nasıl çoğaltılıyor . Bi link atar mısınız yada biliyorsanız yazar mısnıız ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hangi torrent sitesinden çaktiniz ? Port açmamışsınız. Modemden port açın gönderme hızını düşük tutun.

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zyxel modemlerde nasıl port açılıyor ?

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Modemin modeline göre youtube'da aratırsan port açma diye videolu anlatımla rahatça ayarlayabilirsin :)

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tmm bakacağım . bişey sorucam eskiden böyle düşük değildi port açmamıştımda. neden şuan açmam gerekiyor . :( ama deniceğim

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Eğer gönderen kişi (SEED) az ve çeken kişi (leech) çok ise doğal olarak yavaş iner :)

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aynı sorun bende de var son 1 senedir. Önceden hep 1.1 - 1.5 arası indirme yapardı şimdi her zaman 200-500 KB arasında değişiyor. Torrentleri Zamunda'dan indiriyorum. Seed sayılarını dikkate alarak :) Ama yine de aynı

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Port açmak gelen saldırılara karşı kç port açtıysan o kadar açık olmak demekmiş. O yüzden açmıycam. Ama başka yerlerdende yardım istiyeceğim. Çünkü eskiden 1.6 mb ile indiren aynı net şimdi hala 300 kb /s ile indiriyor :( Hepinize teşekkür ederim :)

MentorAuditore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer oyunları indirdikten sonra torrentten siliyorsan , sunucular sana böyle cevap veriyor. Gönderme hızını 15 kb/s sabitleyip diğer torrentleri devam ettirirsen gelecek torrentlerde hızın artar. Ayrıca sürekli duraklatma DHT ve Eş sayısını azaltır bu.

fahabaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce banlar temizlenmeli.Daha sonra öncelik verilen torrentin bant genişliği yükseltilmeli.Upload kısıtlanırsa indirme hızında düşer.Eklediğin resimde upload hızın çok az gözüküyor,buda hızını etkiler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:) olay dns ile ilgili arkadaşlar araştırma ve denemelerim sonucunda buna durumu çözdüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
u torrent ıle ındırme yapıyorum ancak seed yapamıyor duruyor oyle kalıyor neden bana yardımcı olurmusunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bunun nedeni seed yani eşlerin kendini uptade etmeleri 1 saat içinde kendine gelir u torrent
:hammer: