Utorrent down. speed arttırma yolları nelerdir?

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler başlıktada değindiğim gibi utorrent indirme hızım düşük,bunu nasıl düzeltebilirim? Millet aynı torrenti yüksek hızlarda çekerken benimki adeta can çekişircesine çekiyo :D Yardımlarınızı bekliyorum...
Not: seed/leech. faslını biliyorum.
Torrent sağ click-band genişliği ataması-yüksek / Zorlu başlat olayı da işe yaramıyor.
Nette araştırınca preferences kısmında bir takım sayılar değiştirilerek falan yapılabilen düzenlemeler var.Sizin de kendinizin uygulayıp gerçekten işe yaradığını tspit ettiğiniz bu tarz düzenlemeler ve ya herhangi başka bir şey varsa buyurunuz yoruma ;)

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çeşitli trackerler aracıyla hızı yükseltebilirsin :)

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çeşitli trackerler aracıyla hızı yükseltebilirsin :)
Şimdi senin şu yaptığın gösterip de vermemek gibi bi şey oldu dostum :D Konuyu biraz daha aç,bizi şu trackerlar konusunda aydınlat,bunları nasıl uygularız bilgi ver.Ne biliyim daha fazla yardımcı ol işte :D

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şimdi senin şu yaptığın gösterip de vermemek gibi bi şey oldu dostum :D Konuyu biraz daha aç,bizi şu trackerlar konusunda aydınlat,bunları nasıl uygularız bilgi ver.Ne biliyim daha fazla yardımcı ol işte :D
:D tamam yardımcı olayım. Tracker şu failed hatası için uygulanmakta. Bir çok tracker bulabilirsin çeşitli oyun sitelerinden :) dosyalar falan yazıyor orda. izleyicilere gir,sağ tıkla,izleyici ekle diyeceksin. Bulduğun trackeri kopyala ordaki kutuya yapıştıracaksın. Trackerin olmuştur hayırlı uğurlu olsun. Bak skypemden ekle. oyuncuları ekliyorumda :) SKYPE İDM ; Youshet

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Eğer dosya boyutu çok büyükse (3-4 gb üstü gibi) ve torrent yeniyse (1 günlük gibi...), hemen indirme. En azından 1 ya da 2 gün bekle. O zaman daha rahat indirmeye başlarsın.