Utangaçlığımı Nasıl Yenebilirim?

Davutdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
merhaba ben 18 yaşındayım ve yeni tanıştığım insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum özelliklede kızlarla.
şu ana kadar arkadaş olarak bile 2-3 kız arkadaşım olmuştur o derece.
bunu nasıl yenebilirim.

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
merhaba ben 18 yaşındayım ve yeni tanıştığım insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum özelliklede kızlarla.
bunu nasıl yenebilirim.
yenebileceğini sanmıyorum bende hep utangıçımdır böyle devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu nasıl yenebilirim.
sen yine iyisin 2-3 tane arkadaşın olmuş benim 1 kere oldu o kadar :D Bazı şeyleri boşvermek lazım

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130
bunu nasıl yenebilirim.
Aynı ben :D

Kızlara karşı utangacım sadece. Yoksa bayağı bir arkadaşım var.

syrexdll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
63
Sürekli sohbet edip biyerlerde çalış bak bakalım utangaçlık kalıyomu aynı senin gibiydim bende stajda hayvan gibi düzeldim okulda da aynı derhanede bile kız arkadaşlarım oldu hiç olmayan yani sen düşün gerisini.

Sürekli sohbet edip biyerlerde çalış bak bakalım utangaçlık kalıyomu aynı senin gibiydim bende stajda hayvan gibi düzeldim okulda da aynı derhanede bile kız arkadaşlarım oldu hiç olmayan yani sen düşün gerisini.
Ve görüntülü konuşma uygulamaları var oralarda takıl sohbet etmeye çalış konuşmamazlık yapma yardır kafana göre

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Genelde çekingen insanlarda biraz saflık da oluyor kendimden biliyorum.Kızlar da maalesef bu saflığını kullanır ister istemez o yüzden bence uzak durman daha iyi gereksiz yere başını ağrıtırsın yoksa.Yaşın daha genç kendine güzel bir kariyer yapmaya odaklanmanı ve akabinde iletişime dayalı insanı sosyalleştiren işlerde çalışmanı öneririm.Kız konusunu kafaya takma zamanı gelince çıkar karşına biri hayırlısıyla evlenirsin zaten.Bana da zamanında böyle söylediler dinlemedim sonra buldum belamı.