Üstatlar göreve! :) Yardım gerekiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emuh

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar merhaba.

Tablet almayı düşünüyorum çok araştırdım ama sizlerin cevabı yönlendirecek beni. Tablette ne yapacağımı anlatayım sizler öneri yapın bana.
Arkadaşlar tablette oyun oynamayacağım. Ben çok haber okuyan, teknoloji okuyan ve sürekli youtube'dan video izleyen biriyim. Ayrıca tableti öğrencilik hayatıma da faydalı olsun diye istiyorum. (Üniversite Öğrencisiyim)
İstediğim özellikler ise ekranının en az HD olması, bataryasının üstün performans vermesi. Fiyatınında 550 lirayı geçmemesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Alabileceğin en iyi tablet BU. Youtubede incelemelerini bulabilirsin. F/P ürünü.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence tablet alacaksan orta segment almayacaksın ya en iyisi ya en kötüsü.

emuh

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Alabileceğin en iyi tablet BU. Youtubede incelemelerini bulabilirsin. F/P ürünü.
Dostum windows tablet düşünmüyorum. Birde yurtdışından daha önce hiç getirtmedim. Zamanın olursa anlatırsan sevinirim hatta. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonum zaten üst segment kardeşim o yüzden çok para vermek istemiyorum.
Tabletin kötüsü falan filan sıkıyor ancak üst segmentlerde rahat edebiliyorsun iPad proya paran yetiyorsa uzun süre seni götürür 12.1 inç modelde 4gb ram var ayrıca o daha bir uzun ömürlü olur onu bir düşün derim

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Tabletin kötüsü falan filan sıkıyor ancak üst segmentlerde rahat edebiliyorsun iPad proya paran yetiyorsa uzun süre seni götürür 12.1 inç modelde 4gb ram var ayrıca o daha bir uzun ömürlü olur onu bir düşün derim
Bütçesinin 6 katı fiyata sahip ürünü önermen.. :)
Dostum windows tablet düşünmüyorum. Birde yurtdışından daha önce hiç getirtmedim. Zamanın olursa anlatırsan sevinirim hatta. :)
Banggood' u evrensel Hepsiburada gibi düşünebilirsin. Gayet güvenilir bir site. Ürünlerin satıcısı direkt site. Aliexpress, eBay (satıcı ve alıcıları buluşturan siteler) gibi bir site değil. Az çok bir İngilizcenin olması gayet yeterli yurtdışından alışveriş yapman için. İnternette tonla yurtdışı alışverişle alakalı bilgiler var, göz atabilirsin. Tablet getirtmek de sıkıntı çıkarmıyor sim kart yuvası yoksa. Yani Türkiye' de bütçen dahilinde alacağın hiçbir tablet seni memnun etmeyecektirr diye düşünüyorum. Biraz araştırma yapıp gösterdiğim ürünü almanda fayda var.

Not: Adamların garanti servisi Türkiye' deki çoğu yerden daha iyi belirtmek istedim.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Önerim az daha ekleyip mini 2 Alman tabletin kötüsü gerçekten kötü oluyor.
iPad mini 2'nin özelliklerini sorarsan iPhone 6'da kullanılan apple a8 ve 2 gb ram var.