Üst seviye oyuncu bilgisayarı

EmirAybars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize merhaba, ben bir bilgisayar toplamak istiyorum fakat beni en az 5-6 yıl götürecek. Bu konu hakkında fazla bilgim yok, araştırma yapıyordum ve bu siteye rastladım. Güncel bir başlık bulamadım bu konu hakkında. Bütçem en fazla 10,000 (Ekipman dahil her şey). Bu konu hakkında her önerinize açığım (En önemli parçalar nelerdir, hangi marka parça, kesinlikle yapmam, yapmamam gereken şeyler vs. vs.). Bu arada, İngiltere'de oturuyorum ama Türkiye'den kargolatabilirim. Türkiye'de pahalı olup İngiltere'de daha ucuz olan parçalar varsa onlar tercihimdir. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Merhabalar;

Bütçeniz 10.000 TL mi yoksa başka bir para birimi mi?Ayrıca Türkiye den almanızı önermem yol uzun ve bu parçalar biraz hassas bu yüzden yolda arıza olabilir.Amazon ile toplamak en sağlıklısı veya İngiltere için bildiğiniz iyi online-shopping siteleri var mı?

EmirAybars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Bütçeniz 10.000 TL mi yoksa başka bir para birimi mi?Ayrıca Türkiye den almanızı önermem yol uzun ve bu parçalar biraz hassas bu yüzden yolda arıza olabilir.Amazon ile toplamak en sağlıklısı veya İngiltere için bildiğiniz iyi online-shopping siteleri var mı?
https://www.cyberpowersystem.co.uk diye bir site var burada kullanılan, ayrıca bütçem 10,000 TL. Bir shopa gidip alabilirim. Sadece bu aralardaki trend hakkında bilgi verirseniz yeterli olur. Bu arada, söylediğim gibi beni en az 5-6 yıl götürecek gaming laptop varsa onun için ekstra bütçe ayırabilirim. Şimdiden teşekkürler

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
https://www.cyberpowersystem.co.uk diye bir site var burada kullanılan, ayrıca bütçem 10,000 TL. Bir shopa gidip alabilirim. Sadece bu aralardaki trend hakkında bilgi verirseniz yeterli olur. Bu arada, söylediğim gibi beni en az 5-6 yıl götürecek gaming laptop varsa onun için ekstra bütçe ayırabilirim. Şimdiden teşekkürler
Eğer taşınabilirlik sizin için çok önemli değilse masaüstü toplamanızı öneririm.Bu sitede bir kasayı özelleştirip bu özellikler ile değiştirdim.Fiyatı sizin için uygun olmuştur umarım.Yanına sadece monitör almak kaldı ama sanki bu site birazcık pahalı geldi.
Ultra 7 TI Gaming PC
pc.png

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Yalnız önerilen sistemin hiçbir garantisi yok

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Yalnız o sistem yurtdışından gelmiyor mu? ne garantisinden bahsediyoruz kimse bedelsiz bakmaz burada
Sistemi alacak kişi zaten İngiltere de.Ayrıca Türkiye dende kargolatabilirim demiş.Bende buna gerek olmadığını, İngiltere de satış yapan bir online pc sitesi varsa oradan alabileceğini söyledim.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Sistemi alacak kişi zaten İngiltere de.Ayrıca Türkiye dende kargolatabilirim demiş.Bende buna gerek olmadığını, İngiltere de satış yapan bir online pc sitesi varsa oradan alabileceğini söyledim.

Türkiye'de yaşıyor diye anlamışım bu soruyu sorması da biraz mantık dışı sonuçta orada çok daha iyi mağazalar var daha ucuza geliyor Türkiye den kargolatmak biraz saçma oluyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Türkiye'de yaşıyor diye anlamışım bu soruyu sormasına da biraz mantık dışı sonuçta orada çok daha iyi mağazalar var daha ucuza geliyor
Yani buradan alınca paranın bir kısmı ve garanti çöpe gitmiş olur.Orası her türlü daha iyi.Zaten sitede öyle bir modifikasyon seçenekleri var ki birazcık ağzımın suyu akmadı değil :p

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
:D Zaten Türkiyede Markaların ürettiği en iyi parçaların bir kısmı satılmıyor bile yani

EmirAybars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0