Üst düzey telefonlardan hangisini almalıyım ?

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben siyah kullanıyorum ama beyaz da hoş duruyor size kalmış :D
telefonda intrernette özellikelri yazan sitelerde felan görüntülü kounşma var diyorlar ama forumlarda eflan sadece skyp gibi 3.parti yazılamlarla konuşuluyor diyoralr tefefpnda cidden görüntülü konuşma yokmu ?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
telefonda intrernette özellikelri yazan sitelerde felan görüntülü kounşma var diyorlar ama forumlarda eflan sadece skyp gibi 3.parti yazılamlarla konuşuluyor diyoralr tefefpnda cidden görüntülü konuşma yokmu ?
Görüntülü konuşma var ama görüntülü konuşma destegi androidden kaynaklanıyor sanırım

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben sık görüntülü konuşan biriyimde abimler felan şehir dışında teşekkürederim yardımcı olduğunuz için :)

Dedikleri gibi Skype gibi programlarla görüntülü görüşme yapabilirsin ancak androidde görüntülü görüşme destegi yok bildigim kadarıyla

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İphone 5 al dicem de ne bileyim İphone 4 s tasarımı daha iyi sanki 5in arkasındaki o gri alüminyum biraz hoş gelmedi daha dogrusu bana S3 alabilirsin.

Hani Lee* s3 kagitti Saglam degil gibiydii :D

Dedikleri gibi Skype gibi programlarla görüntülü görüşme yapabilirsin ancak androidde görüntülü görüşme destegi yok bildigim kadarıyla

ios ta Yok Androidde Varr s2 s3 s1 Nerdeyse HEpsi Ama Iphonede Cok zor oluyorr Ne olsa Iphone Nefes Alsin Yeter

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hani Lee* s3 kagitti Saglam degil gibiydii :D

ios ta Yok Androidde Varr s2 s3 s1 Nerdeyse HEpsi Ama Iphonede Cok zor oluyorr Ne olsa Iphone Nefes Alsin Yeter
Arkadaşım dikkat edersen tasarımdan bahsettim tasarım olarak bana S3 öyle geliyor İphone 5 in tasarımında begenmedigim noktayı belirttim alüminyum kısmı bu arada iphone kullanmadım kullanmam da sadece fikrimi belirttim Xperia S kullanıcısıyım.

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırsam s3 alacağım karar verdim ilginizden dolayı teşekkür edeirm arkadaşlar :D s3 kullanıcıları varsa bi yorumlarını alaiblirmiyim ?

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ıPhone 5 i birdaha dusun derım jaılbrek lı hıc fena olmaz
19 Unda htc bır tanıtım yapıcak orda 2 tane telefon cıkarmasını beklıyorum onex + ve one xxl

s3 ben önermıyorum elınde 2000 tl lık telefon oldugunu gostermıyor plastık gıbı malzemesı yuzunden