Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S4 kullanıyorum. Arrow rom var. Üst barı kapatmak istiyorum çekince gelsin yani . Novayla falan sadece ana ekranda oluyor. Tüm uygulamalarda ekranı tam ekran yapmak istiyorum. Yardım ☺
bazı romların içerisinde direkt olarak uygulamalar açıldığında bildirim panelinin saydamlaşması veya kaybolması söz konusu fakat S4 için şu romda var diyemeyeceğim... kullanan arkadaşlardan birisinin söylemesi gerek
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] İşte dilimin ucundaydı da telefonda xposed olmadığı için açıklayamadım çok teşekkürler abi.
[MENTION=357905]jarsus_[/MENTION] Dostum şu konuya bakarak xposed 'i nasıl yükleyebileceğini ve modülleri nasıl çalıştırabileceğini öğrenebilirsin.
Not: Büyük küçük dikkat ederek xposed installerden modül indir kısmında arama kutucuğuna App Settings yazıcaksın ve o modülü indiriceksin, kadıköyRAP'in de dediği gibi ayarları yapabilirsin ve zorlanırsan youtubede videolar var App Settings immersive falan yazın videolar vardır büyük ihtimal ordan bakarakta yapabilirsiniz.