USDownloader sorunu

ygoksela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar uzun süre USDownloader ile bi ton indirme yaptım. özellikle geceleri sabaha kadar yaptığım indirmeler beni epey tatmin etmiştir. ama bu kedili köpekli capsler çıktığından beri bir türlü indirme yapamıyorum. bu aralar bu programla indirme yapabilen var mı? ha bir de bu CRYPTLOAD programı da işe yarıyor diyorlar ama ben bu programın indirmeden sonra otomatik olarak nasıl ip değiştireceğini çözemedim. yardımcı olursanız minnettar olacağım şimdiden herkese teşekkürler

ygoksela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alperkaan41 dedi ki:
bilsem yardım ederdim ama bilmiyorum
dostum cevap yazman yeterli yine de teşekkür ederim

yahu bi ben mi kullanıyormuşum bu programı

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşım rus sitesinden ben bulmuştum eğer sabredersen akşama çalışan sürümünü paylaşacağım.....

Sana tavsiye olarak Tıklayınbu programı önerebilirim. Eskiden elinle girmek zorunda kalıyordun kodu ama artık denilene göre kendi giriyor......Bu konu hakkındada bilgi burada bulabilirsin.... Tıklayın

ygoksela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim dostum merakla bekliyorum ve nerde paylaşacaksın

pres97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu tür programların kralı USDOWNLOADER programıdır.
CiberWarrior sitesinden ulaşabilirsiniz.
Buraya tıklayın

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
dostum sen modemi resetlemesini istiyor msun?????

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Mesajlar ve başlık düzeltildi buraya taşındı.
Forum kurallara bir göz gezdirirseniz iyi olur

ygoksela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
myefsane dedi ki:
evet istiyorum ama benim program hiç çalışmıyor
indirme bileti etkinleştirmesi için bekleniyor diyo ve dosya indirme süresi olan ve rapid'in verdiği süre kadar beklemesi gerekirken 3,4 saniye bekliyor ama sonra indirmiyor bu hep böyle devam ediyor.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ygoksela dedi ki:
myefsane dedi ki:
indirme bileti etkinleştirmesi için bekleniyor diyo ve dosya indirme süresi olan ve rapid'in verdiği süre kadar beklemesi gerekirken 3,4 saniye bekliyor ama sonra indirmiyor bu hep böyle devam ediyor.

Tamam benim elimdeki (modem bende olmadığı için Resetleme özelliği yok) ama arar bulurum sana resetlemesi olanıda....

ygoksela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
myefsane dedi ki:
ygoksela dedi ki:
myefsane dedi ki:

Tamam benim elimdeki (modem bende olmadığı için Resetleme özelliği yok) ama arar bulurum sana resetlemesi olanıda....
teşekkür ederim dostum bekliyorum

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Şimdi şöyle açıklayayım

Bende USD modemi resetlemez. Bunu sana akşama buraya eklerim..

Aam Sdn de olan bir konu http://shiftdelete.net/site/200803073267/Rapidshare-i-Dert-Etmeyin.html

bunu şimdi indirdim çalışıyor sende dene modem için ayrıca programlar kendiliğinden geliyor.... Bu programı ben de modem olmadığı için deneyemiyorum. ama sen bir dene Türkçe ve basit. Kolay gelsin....

Hepsi bunun içinde alternatif olarak indirebilirsin....
http://rapidshare.com/files/101742467/CryptLoad_1.0.4.rar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
CryptLoad ile ben beceremedim şahsen :(

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Jojoba dedi ki:
myefsane dedi ki:
Jojoba dedi ki:
CryptLoad ile ben beceremedim şahsen :(

Program açıldı değil mi???
açıldı evet framework fln kuruluydu ama beceremeyince indirme yöneticisini kaldırdım bir süre önce

Arakdaşım yapacağın tek şey rapid linkini oraya yapıştırmak okadar gerisini ona bırak :)))

Sana kalan şey beklemek....

ygoksela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
myefsane dedi ki:
Şimdi şöyle açıklayayım

Bende USD modemi resetlemez. Bunu sana akşama buraya eklerim..

Aam Sdn de olan bir konu http://shiftdelete.net/site/200803073267/Rapidshare-i-Dert-Etmeyin.html

bunu şimdi indirdim çalışıyor sende dene modem için ayrıca programlar kendiliğinden geliyor.... Bu programı ben de modem olmadığı için deneyemiyorum. ama sen bir dene Türkçe ve basit. Kolay gelsin....

Hepsi bunun içinde alternatif olarak indirebilirsin....
http://rapidshare.com/files/101742467/CryptLoad_1.0.4.rar
dostum duştaydım o yüzden yanıt veremedim. verdiğin linkte cryptload programı var ben bu programla indirme yapabiliyorum fakat link indikten sonra bu program modemi nasıl resetliyor onu bulamadım. bu programların en babası bence usdownloader. ama uzun zamandır kullanamıyorum. önceden usdownloader'a linkleri veriyordum ve sabaha kadar ortalama 14-15 link indiriyordu rapid'ten. her link bittiğinde modemi jitbit programıyla yaptığım macroyu çalıştırarak resetliyordu ve böylelikle ben uyurken bilgisayar sabaha kadar canavar gibi indiriyordu ama artık yapamıyorum işte bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim. anladığım kadarıyla adsl'yi ortak kullandığın için modemi resetliyemiyorsun ama benim ADSL hattım sadece bana ait. o yüzden resetleyebiliyorum. bana rapidin bu kedili köpekli kodlarını çözebilen usdownloader linki verirsen sevinirim. herşey için teşekkür ederim tekrar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bu program köpekli kodları çözüyor ve ardı ardına indirme de yapabiliyor reset gerektirmeden şaşırdım doğrusu güzelmiş ^^

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Jojoba dedi ki:
bu program köpekli kodları çözüyor ve ardı ardına indirme de yapabiliyor reset gerektirmeden şaşırdım doğrusu güzelmiş ^^

Reset beklemek istemeyenlere ve modemi kendisinde olanlarda bu geçerli ayrıca bu programın anlatımını mutlaka izleyin ve son olarak modem resetleme özelliği var biraz programı kurcalayın modem bende olsa ben yapardım ama deneyemiyorum...

ygoksela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
program anlatımını nerden izleyebiliriz link verebilir misin dostum