USB'den Linux boot sorunu

yagizhanyakali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar linux'u Universal USB Installer ile USB'ye yükledim. PC'yi açarken boot menüye giriyorum USB'yi seçiyorum ekran kararıyo sonra yeniden boot menüye geri dönüyor. Boot setuptan boot sırasını değiştirip ilk sıraya USB'yi aldığımda da PC siyah ekranda takılıp kalıyor yardımcı olursanız sevinirim.

yagizhanyakali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdide ubuntuyu kurdum diskten 100 gb yer ayırdım ilk başta ubuntu açıldı bir sorun yoktu ama sonra boot sırasını değiştirip windowsu başa aldım windows açıldı sonra ubuntuyu açmayı denedim ubuntu açılmıyor sırayı değiştirsem bile windows açılıyor.

yagizhanyakali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ama bunları yapmak için ubuntuya girmek gerekmiyor mu terminal kodları var yolladığın sitede bende ubuntu açılmıyor. Birde bu sorunlara ek windowsa girerken mavi ekran vermeye başladı kurulumda mı hata yaptım acaba mavi ekran veriyor sonra pc kendini yeniden başlatıp öyle açılıyor windows.

Reaksiyon puanı
16,128
ama bunları yapmak için ubuntuya girmek gerekmiyor mu terminal kodları var yolladığın sitede bende ubuntu açılmıyor. Birde bu sorunlara ek windowsa girerken mavi ekran vermeye başladı kurulumda mı hata yaptım acaba mavi ekran veriyor sonra pc kendini yeniden başlatıp öyle açılıyor windows.
usbyi ne yaptın onunla boot et kurmadan devam et öyle yap.

Reaksiyon puanı
16,128
odin için windows şart samsung telefonun varsa odin işine yarar.