Usb wireless adaptör takarsam ?

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
usb wireless adaptör takarsam ağ bağdaştırıcım değişir mi ? Bende broadcom ama değişmesini istiyorum.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Takacağınız yer dizüstü bilgisayar ise değişmez, 2 tane olmuş olur. İkisini aynı anda kullanmak veya istediğiniz birini kullanmak mümkündür, dizüstü bilgisayarınızın wLan adaptörünü biostan veya aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp takacağınız usb adaptörü kullanırsınız. İstediğiniz zaman da devre dışı bıraktığınızı devreye alabilirsiniz.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
usb wireless olarak öneribileceğiniz bir marka var mı? dizüstü için? güçlü olsun ama baya uzağı çeksin

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Ben 6-7 aydır masa üstü sistem için Dark RangeMax High Power 300Mbps 1KM Menzilli Kablosuz Antenli USB Adaptör kullanıyorum, 3.kattayım, zamin kattan full sinyal çekiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim.
Bendeki model.
NA200DRK021.JPG

Bir arkadaşımda TP-Link alıcı var hiç memnun değil, benim anteni onun evde de denemiştik, TP-link den daha iyi çekiyor.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Ben 6-7 aydır masa üstü sistem için Dark RangeMax High Power 300Mbps 1KM Menzilli Kablosuz Antenli USB Adaptör kullanıyorum, 3.kattayım, zamin kattan full sinyal çekiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim.
Bendeki model.
NA200DRK021.JPG

Bir arkadaşımda TP-Link alıcı var hiç memnun değil, benim anteni onun evde de denemiştik, TP-link den daha iyi çekiyor.

ne kadar bu senin kullandığının fiyatı?

uqurlu

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
bd97008.jpg

Bende bunu kullanıyorum. Çokta memnunum, çapraz iki üst katımdaki modemden(oda tp link) bağlanıyorum nete hiç bir sorun yok. Tabi daha uzak mesafeleri deneme şansım olmadı.
Tp-Link TL-WN722N USB 150M Anten Kablosuz Adaptör
KDV Dahil: 33,56 TL

[h=1]Dark RangeMax High Power +1 Km Menzilli Wireless-N (300 Mbps) Kablosuz Ağ Adaptörü[/h]
KDV Dahil: 55.39 TL

Arkadaşım internette değişik fiyatlar var. Model ismi yaz arattır.
Kolay gelsin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki arkadaşlar bu adaptör zaten bağlanmış olan ağı hızlandırırmı ben aldım hiç hızlandırmadı