Usb ve Kart okuyucuda karşıma çıkan virüs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuny*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.. Benim sorunum şu bilgisayara ne zmn usb'den birşey taksam yada okuyucuda birşey taksam içindekileri gizliyor kısayolunu oluşturuyor bildiğiniz klasik virüs işte.Normalde pc'imde virüs felan olmadıgını düşünüyorum virüs programı kullanmıyorum ama görev yöneticinde göze batan herhangibir saçma uygulama yok bilgisayarın performasında sorun yok abuk subuk sorunlarda vermiyor pc tek sorunum usb veya kart okuyucu dan yararlanmak istedigimde usb ye girdigimde virüs görüyorum Korunan İşletim sistemi dosyalarını secegini kaldırdıgımda ve gizli dosyaları göster dedigimde verilere ulaşabiliyorum ama neden bu sorun neden ??

Resimdede gördügünüz gibi klasörler oluşturuyor biçimlendirdim tekrar kartın içine girdim direk bunları oluşturdu yardımlarınızı bekliyorum..

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Combofix'i güvenli modda tarama yap

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Combofix ile birçok kez tarattım sonunç sıfır bu nasıl bir virüsse artık pc de barınıyor ama pc ye zararı yok lakin usb taktıgım an ona bulaştırıyor biçimlendirsem bile tekrar direk virüs bulaşıyor ..

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Windows Defender bu tür virüsleri temizliyor. Önce Antivürüsünü kapatıp WD aktifleştirebilirsin.

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka birinin tavsiyesi üzerine Norman Malware ile tarama yaptırıyorum eğer o yeterli olmazsa dediklerinizi deneyeceğim ve sonuçları buraya yazarım

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Malware bytes ı ve microsoft securty essential ile taramanı öneririm.

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün pc'ye bir flaş taktım durum yine bu :)

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
llqjlvwcwz.vbs her neyse başım belaya kaldu bunla taktıgım her aygıta bu virüsü bulaştırıyor biri kurtarsın beni artık :cursing:

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yokmu bir babayiğit yardım edecek :dirol:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yokmu bir babayiğit yardım edecek :dirol:

Lütfen tamamı kalın veya tamamına yakın renkli mesaj yazmayalım. Sorununuz devam ediyorsa sisteme temiz format atın sorun büyük ihtimal düzelir.

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format atmayı en son çözüm olarak düşünüyorum varmı başka fikri olan arkadaşlar yakında taşınabilir hdd alacağım ve bütün herşeyi ona yedekleyeceğim ama önce bu illetten kurtulmam lazım