Yusuf Can Uzunca
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
birde sandisk markası nasıl
Flash bellekler ile USB cihazlar aynı statüde değerlendirilir yani aralarında bir fark yoktur diğer soruna gelirsek Sandisk'in ürünlerini daha önce kullandım daha sorun yaşamadım.birde sandisk markası nasıl
USB ile flash bellek aynıdır.Sandisk markasında plastik uçlu olan modelini almanızı önermem.birde sandisk markası nasıl
evet bende önermem çünkü şuan pc ye takılı olan sandiskin ucu kırık ve zor bela pc okuyorUSB ile flash bellek aynıdır.Sandisk markasında plastik uçlu olan modelini almanızı önermem.
Önemli değil efendim,iyi akşamlar.hepinize teşekkür ederim
efendim diye hitap etmeseydiniz daha iyi olurdu belkide sizden yaşça küçüğümdür belkide aynı yaştayız ama ben bunu kabul edemem ikimizinde birbirinden herhangi bir üstünlüğü yok efendim kelimesini saygınızdan dolayı söylediğinizi biliyorum bana olan saygınızdan dolayı teşekkür ederim ama ben genelde seviye belirten hitap türlerini sevmiyorumÖnemli değil efendim,iyi
Sanırım ben o kelimeyi çok fazla kullanıyorum,hem saygı hemde alışkanlıktan dolayı öyle söylüyorum aslında,özür dilerim.efendim diye hitap etmeseydiniz daha iyi olurdu belkide sizden yaşça küçüğümdür belkide aynı yaştayız ama ben bunu kabul edemem ikimizinde birbirinden herhangi bir üstünlüğü yok efendim kelimesini saygınızdan dolayı söylediğinizi biliyorum bana olan saygınızdan dolayı teşekkür ederim ama ben genelde seviye belirten hitap türlerini sevmiyorum
listemde vardı 64 gb lık ama yine aynı marka 64 gb lık biraz daha ucuz olduğunu görünce onu seçmedim zaten aldığım 64 gb lık sandisk 60 tl idiBütçeniz yeterli olur ise Ultra Flair almanızı tavsiye ederim.
özür dilemenize gerek yok sevmediğimi bilmiyordunuzSanırım ben o kelimeyi çok fazla kullanıyorum,hem saygı hemde alışkanlıktan dolayı öyle söylüyorum aslında,özür dilerim.