Usb problemi...

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Benim problemim kasanın arkasında ki usb bağlantı noktaları ile...

Hp all-in one 4180 yazıcı ve A4teck usb kamera kullanıyorum...

Ama arkadaki usblerle bağlanın ca sıkıntı çıkarıyor ikisi de... çıkartıl değiştrnce problem ortadan kalkıyor ama bvilgisayarı çalıştırınca aynı problem yeniliyor...

webcam'ı çalıştırmaya çalışıncı aygıtı başka bir program kullanıyor diyor ve kameranın ismi; A4 TECH PC Camera H #2 A4 TECH PC Camera H #3 gibi deüişiyor rakamları silmek istediğimse bu ismi başka bir aygıt kullanıyor diyor...

anlamadım ne gibi bi sorunum var...

errorctu.jpg

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
webcam driver kaldır yeniden yükle ondan sonra webcami tak böyle durumlarda en pratik yol yeniden yüklemektir

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim problemim kasanın arkasında ki usb bağlantı noktaları ile...

Hp all-in one 4180 yazıcı ve A4teck usb kamera kullanıyorum...

Ama arkadaki usblerle bağlanın ca sıkıntı çıkarıyor ikisi de... çıkartıl değiştrnce problem ortadan kalkıyor ama bvilgisayarı çalıştırınca aynı problem yeniliyor...

webcam'ı çalıştırmaya çalışıncı aygıtı başka bir program kullanıyor diyor ve kameranın ismi; A4 TECH PC Camera H #2 A4 TECH PC Camera H #3 gibi deüişiyor rakamları silmek istediğimse bu ismi başka bir aygıt kullanıyor diyor...

anlamadım ne gibi bi sorunum var...

errorctu.jpg

Biraz karisik bir islemle bu dertten kurtulabilirsin,
Once Donanimi kaldir, ve Kamera yada yaziciyi sok.
Sonra o donanima ait butun surucleri bilgisayardan sil ( surucu klasorundeki dosyalari Windows, Windows\Inf, Windows\System32 ve Windows\System32\Driver Cache klasorlerinde bulabilirsin.
Daha sonra bilgisayari yeniden baslat.
Tekrar o usb port'a o aygiti tak buyuk ihtimalle yeniden Driver isteyecektir ve sende tekrar tanitirsan sorun cozulur.