Usb klavye sorunu

simeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arlkadşlar,

Windows 7 yi windows 10'a yükselttim. Şöyle bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarda 6 adet arka panelde 3 adet de ( 3.sü kart okuyucu da olmak üzere ) 9 adet usb girişi var. Win 10'a yükselttikten sonra, bilgisayar ilk açılışta arka paneldeki hiçbir usb girişi , kablosuz mouse ve kablolu klavye yi tanımıyor. Ama bu usb portlar normalde çalışıyor.Zira portatif fan da bunlardan birine takılı ve hiç sorun yok.Sadece fare mouse'u tanımıyor. Ama ön paneldeki usb girişlerinde ise sorun yok fare de mouse da çalışıyor. Bu durumdayken yeniden başlat yapınca ise sorun tüm usb portlarda düzeliyor. Anakart'ın sürücülerini yeniden yükleyeyim dedim, anakart cd 'sini win 10 tanımıyor. Asus 'un sitesine gideyim dedim.Orda da benim kartın modeli için win 10 güncellemesi yok. Bios güncellemesi ise az biraz sakat bir durum olduğu için yapamıyorum. Bilgisayarın ilk başlatmasıyla yeniden başlatma arasındaki fark nedir ki ,yeniden başlat yapınca durum düzeliyor. Format atmaktan başka bir yolla bu durumdan kurtulmak mümkün mü ?