usb kablo ile internet

seabenefww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ay önce yeni bilgisayar aldım fakat köyde altyapı olmadığı için sıkıntıya giriyorum oyunlara giremiyorum geçen gün usb kablo ile telefonumdan aktarmayı denedim yt falan giriyom hatta bu yazıyıda o şekilde yazıyom fakat oyunlara gireceğim zaman girmiyo hız testide yapamıyom bi çözümü olan varsa çok önemli yardım lazım

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
1- Servis sağlayıcınız nedir?
2- Hız testi yapabilmeniz gerekiyor, yapamamanızın sebebi nedir? Siteler mi açılmıyor?
3- Oyunlara girmiyor kısmını biraz daha detaylandırın, hata mı veriyor, direkt açılmıyor mu vs.

Soruları yanıtlarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Mevcut konumunuzda kullandığınız servis sağlayıcının da performansını araştıracağım.

seabenefww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1- Servis sağlayıcınız nedir?
2- Hız testi yapabilmeniz gerekiyor, yapamamanızın sebebi nedir? Siteler mi açılmıyor?
3- Oyunlara girmiyor kısmını biraz daha detaylandırın, hata mı veriyor, direkt açılmıyor mu vs.

Soruları yanıtlarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Mevcut konumunuzda kullandığınız servis sağlayıcının da performansını araştıracağım.
türktelekom hata veriyor oyunlarda fotoğrafta gösterdiğim yerde kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün hız testi yapan sitelerde böyle goodbye dpi var acaba ondan dolayı olabilirmi başka internete geçiyorum çünkü mantıken

Ekli dosyalar

• Riot Client 9.02.2025 17_40_45.png
    Riot Client 9.02.2025 17_40_45.png
    635 KB · Görüntüleme: 12
  • (2) Mesajı düzenle _ ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu - Google Chro...png
    (2) Mesajı düzenle _ ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu - Google Chro...png
    34.9 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Riot harici bir yapımda denediniz mi? Bazı ISS'ler mobil veride trafiği kısabiliyor, servisi arayarak mobil veri üzerinden oyun oynamaya yönelik herhangi bir kısıtlama olup olmadığını sorabilirsin. Ek olarak hız testi yapmayı deneyin, yaparken nasıl bir sorunla karşılaştığınız hakkında hala bir bilgi vermediniz. Yüksek ihtimal yeterli hıza sahip değil. GoodByeDPI kullanmadan deneyin.

seabenefww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Riot harici bir yapımda denediniz mi? Bazı ISS'ler mobil veride trafiği kısabiliyor, servisi arayarak mobil veri üzerinden oyun oynamaya yönelik herhangi bir kısıtlama olup olmadığını sorabilirsin. Ek olarak hız testi yapmayı deneyin, yaparken nasıl bir sorunla karşılaştığınız hakkında hala bir bilgi vermediniz. Yüksek ihtimal yeterli hıza sahip değil. GoodByeDPI kullanmadan deneyin.
ea falan denedim steamde olmuyo bf 1 de giremiyom