Ruthvenamaranth
Öğrenci
Merhaba arkadaslar, herkese iyi forumlar. Yaklasik 1 haftadir bilgisayarin USBsi kimi zaman ustuste, kimi zaman 3-4 saat arayla gidip geliyor. Portta bir sorun yok, bilgisayar gucu kesiyor her iki porttada.
-zaten iki port var-
Laptop kullaniyorum, qwer harfleri calismadigi icin harici klavye almistim. Bu guc kesintisinin ustune simdide iki gundur klavyenin harflerinde bir sorun var, su sekilde; yapiskan tuslari vs kontrol ettim alakasi yok. Bir kere a'ya basmama ragmen -veya herhangi bir harf, hepsinde boyle- 10 tane a cikiyor. Harici iki klavyem var her ikisinde de boyle, laptopin kendi klavyesinde de boyle. Bu iki durumun nedenini cozebilmis degilim.
Yardimci olursaniz cok sevinirim.
-Portlarin yerini degistim sorun ayni.
-Dedigim gibi klavye ayarlarinda da hicbir sorun yok.
-Su veya herhangi bir sivi temas etmedi.
-Laptopin kendi klavyesi ve harici iki klavyede de durum ayni.
-zaten iki port var-
Laptop kullaniyorum, qwer harfleri calismadigi icin harici klavye almistim. Bu guc kesintisinin ustune simdide iki gundur klavyenin harflerinde bir sorun var, su sekilde; yapiskan tuslari vs kontrol ettim alakasi yok. Bir kere a'ya basmama ragmen -veya herhangi bir harf, hepsinde boyle- 10 tane a cikiyor. Harici iki klavyem var her ikisinde de boyle, laptopin kendi klavyesinde de boyle. Bu iki durumun nedenini cozebilmis degilim.
Yardimci olursaniz cok sevinirim.
-Portlarin yerini degistim sorun ayni.
-Dedigim gibi klavye ayarlarinda da hicbir sorun yok.
-Su veya herhangi bir sivi temas etmedi.
-Laptopin kendi klavyesi ve harici iki klavyede de durum ayni.