- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhaba arkadaşlar ben bir usb bellegı ya da hafıza kartını bir bilgisyara format atmak için kullansam daha sonra tekrar normal depolama için kullanabilirmiyim
Evet, uygun bir biçimde tekrar biçimlendirmelisiniz.Merhaba arkadaşlar ben bir usb bellegı ya da hafıza kartını bir bilgisyara format atmak için kullansam daha sonra tekrar normal depolama için kullanabilirmiyim
NasılEvet, uygun bir biçimde tekrar biçimlendirmelisiniz.
Sağ tık yapıp aygıtı biçimlendir desme olur mu
Windows kullanıyorsanız sağ tıklayıp biçimlendir diyebilirsiniz.
Hatta 16 GB ve üzeri bir USB kullanın, Windows kurulumunu silmeden kalan boşluğu kullanın.Merhaba arkadaşlar ben bir usb bellegı ya da hafıza kartını bir bilgisyara format atmak için kullansam daha sonra tekrar normal depolama için kullanabilirmiyim
iksi aynı anda nasıl olacak lütfen yardımcı our musunuzHatta 16 GB ve üzeri bir USB kullanın, Windows kurulumunu silmeden kalan boşluğu kullanın.
Yani elimizin altında bir Windows kurulum medyası her daim bulunsun.
windows değil pardus yukliycem o da açık kaynak istediğim zaman erişirimHatta 16 GB ve üzeri bir USB kullanın, Windows kurulumunu silmeden kalan boşluğu kullanın.
Yine de bir "stepne" olmalıwindows değil pardus yukliycem o da açık kaynak istediğim zaman erişirim
nasıl olcakHatta 16 GB ve üzeri bir USB kullanın, Windows kurulumunu silmeden kalan boşluğu kullanın.