asdf_13
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Geçenlerde elime geçen bozuk bir flash diski düzeltmek için bir kaç yazılım kurdum bilgisayarıma. Bu yazılımlardan ismini hatırlamadığım bir tanesi bilgisayarın USB girişine daha önce takılmış olan tanımlı cihazları siliyordu. Muhtemelen o yazılım yüzünden artık her bilgisayarı kapatıp açışımda USB girişleri çalışmıyor.
Bende her seferinde önce "Aygıt Yöneticisine" girip sarı renkli ünlem işareti gözüken Driver'ı kaldır demek zorunda kalıyorum.
Daha sonra da donanım değişikliklerini tara diyerek Windows'un yeni yazılım yüklemesini bekliyorum ve USB girişleri normale dönüyor.
Ancak bunu her seferinde yapmaktan gına geldi. Bu ince sorun için bir fikri olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sistemim : Windows 7 Home Premium/ Dell Inspiron 1564 dizüstü
Bende her seferinde önce "Aygıt Yöneticisine" girip sarı renkli ünlem işareti gözüken Driver'ı kaldır demek zorunda kalıyorum.
Daha sonra da donanım değişikliklerini tara diyerek Windows'un yeni yazılım yüklemesini bekliyorum ve USB girişleri normale dönüyor.
Ancak bunu her seferinde yapmaktan gına geldi. Bu ince sorun için bir fikri olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sistemim : Windows 7 Home Premium/ Dell Inspiron 1564 dizüstü