USB.Disk.Security.v5.0.0.35

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
1040.jpg

SB Disk Security programı bilgisayarınıza taktıgınız kucuk flash diskler icin %100 koruma sağlıyor ne gibi bir koruma derseniz cogu kişi flashdiski bilgisayarına taktıgında ya flashdiske virus, solucan vs.. yazılımların bulastıgını ve bilgisayarımıza yazılımsal sorunlar olusturur bu program ile artık usb flash disklerinizi güvenle bilgisayarınıza takabilecek veri alışverişi sağlıyabileceksiniz.. Antivirus programlarına gore boyutu oldukca kucuk ve cok daha hızlı calısmaktadır..

Programın Çalıştığı İşletim Sistemi
Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows NT 4.0, Windows ME, ve Vista

Edit: Rapid linki kaldırılmıştır, yazılımların indirme linklerini sadece orijinal sitelerinden veriniz.

Yazılımın kendi sitesindeki indirme linki : http://www.zbshareware.com/download.html

gncbeyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program güvenilir mi,site yönetimi garantisi varsa hemen denemek istiyorum.Malum birçok program var hepsini denemekle uğraşmak istemiyorum.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
gncbeyin dedi ki:
Program güvenilir mi,site yönetimi garantisi varsa hemen denemek istiyorum.Malum birçok program var hepsini denemekle uğraşmak istemiyorum.

2 yıl Garanti Veriyorum Shiftdeteye Güvendiğin Kadar Banada Güvene bilirsin Sevgiler.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
programı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gerçektende de mükemmel diyebilirim ayrıca isterseniz bu program sayesinde autorun.inf dosyalarından otomatik olarak bulaşan virüsleri %100 çözüm sağlayabilirsiniz. program bi tane gizli olarak autorun.inf isimli dosya oluşturuyor bu dosyayı ne silebiliyorsunuz ne de ismini değiştirebiliyorsunuz bu yüzden flashdisklerinize %100 koruma getiriyor. Eğer lisanssız kullanırsanız bu özellikten faydalanabilir ama bulunan virüsleri temizleyemezsiniz. temizlemek için kayıt ettirmeniz gerekir aklıma gelenler bu kadar umarım bi nebzede olsa faydalı olmuştur. :D

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
0ReiS0 dedi ki:
gncbeyin dedi ki:

2 yıl Garanti Veriyorum Shiftdeteye Güvendiğin Kadar Banada Güvene bilirsin Sevgiler.

referansta iyi... "Adam dene gör" veya "kullananları googleda araştır bul" demiyor...

;D geçen gün çantada cep tlefonu satan biri geldi.. "Bişey olursa sözümüzle arkasındayız" demişti... İşte ben milletimin bu sözünün arkasında dimdik durma merakını ve yüksek seciyesini seviyorum ... ;D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
cabbarcan dedi ki:
0ReiS0 dedi ki:
gncbeyin dedi ki:

referansta iyi... "Adam dene gör" veya "kullananları googleda araştır bul" demiyor...

;D geçen gün çantada cep tlefonu satan biri geldi.. "Bişey olursa sözümüzle arkasındayız" demişti... İşte ben milletimin bu sözünün arkasında dimdik durma merakını ve yüksek seciyesini seviyorum ... ;D

Neden Sözümüzün arkasında Duruyoruz Çünkü Malımıza güveniyoruz Malmıza Güvenmesek Adam der bisey olurmu acaba falan der kulanırsam bende ozaman derim kullandıktan sonra bi sorun olursa karışmam derim Ama Biz Herzaman Malımızın Sözümüzün arkasında Durduk bu Yerlere Geldik.

Son Olarakta Kendine Ve Malına güvenen adam sonuna kadar arkasında durur ama Kolpa mal satıyorsa He tamam abi Der sen malı al beyenmesen bi sey olursa geri gel adam geri geldiği zaman o adam orda olmucaktır sevgiler.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Uyarı, yazılımı güvelik açısından rapid linkinden indirenler, yeni eklediğim orijinal site linkinden indirsinler.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

Rapid gibi upload sitelerinden indirilen yazılımlar güvenli olmayabilir, bu nedenle yazılımların indirme linklerini sadece orijinal sitesinden veriyoruz.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Rapid gibi upload sitelerinden indirilen yazılımlar güvenli olmayabilir, bu nedenle yazılımların indirme linklerini sadece orijinal sitesinden veriyoruz.

Sen Bunları Yazana kadar İndirip Test Etsen daha mantıklı olmazmı İnsanları yanlıs yönlendirmeyelim Senin verdiğin linkin güvenli olup olmadığını Nerden anlıcam gereksiz Bilgi Veriyorsun!!!

Son düzenleme:

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Sen Bunları Yazana kadar İndirip Test Etsen daha mantıklı olmazmı İnsanları yanlıs yönlendirmeyelim Senin verdiğin linkin güvenli olup olmadığını Nerden anlıcam gereksiz Bilgi Veriyorsun!!!

Forum kuralları açık, yazılımların indirme linklerini sadece orijinal sitelerinden verebilirsin, rapidshare gibi upload link paylaşımı yasaktır, benim verdiğim link senin verdiğin yazılımın orijinal sitesi, bundan daha güvenilir bir indirme linki olamaz haliyle.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Forum kuralları açık, yazılımların indirme linklerini sadece orijinal sitelerinden verebilirsin, rapidshare gibi upload link paylaşımı yasaktır, benim verdiğim link senin verdiğin yazılımın orijinal sitesi, bundan daha güvenilir bir indirme linki olamaz haliyle.

Orjninal sitesi neresi oluyor benide bilgilendirirmisin?

manTIK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mükemmel paylaşım emeği geçen herkese teşekkürler (orjinal herzaman ışıldar :) )

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki bu program benim 1tblik external hdd mi koruya bilirmi?

aslan_kral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok çok teşekürler derdime derman oldunuz..süpersiniz..