USB depolamayı açmadan dosyalara nasıl erisirim?

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar.
Cok acele yardıma ihtiyacım var. Dün Discovery'min ekranı kırıldı, ekranın alt tarafı yariya kadar çalışmıyor. O telefonu kullanmayı bırakacaktım zaten dolayisiyla yaptırmayı da düşünmüyorum. Ama hafıza kartı kullanmadığım için her şeyim onun içinde kaldı,onları almam lazım. Dediğim gibi ekranın alt tarafı çalışmadığından (kapasitif tuşlar da çalışmıyor) kitkat güncellemesiyle usb yi bağladığımızda şarj mı depolama modunu mu sececegimizi sunan menü ekranın altında geliyor. Dolayisiyla bu menüden depolamayı seçemiyorum. Dosyalara erişim sağlamamın başka bir yöntemi var mıdır?

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazmayı unutmußum, rehberimi de almam lazım. :(

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uppp
yardım edebilecek olan yok mu arkadaşlar?

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yan döndürmeye çalışsan ekranı falan olmaz mı ki??

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hala alamadım yok mu fikri olan?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaşım. Gideceksin ilk önce telefoncu bir arkadaşın yanına. Sonra ekran i geçici olarak çıkartıp yeni bir ekran takip dosyalarını alacaksın. Rehber olarak hepsini seç ve taşı dan sim i seç. Bunu yazılımsal olarak yapılabilir heralde araştırma yapmadım. Ama siz biraz bakın yararlı olur ;)

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım. Gideceksin ilk önce telefoncu bir arkadaşın yanına. Sonra ekran i geçici olarak çıkartıp yeni bir ekran takip dosyalarını alacaksın. Rehber olarak hepsini seç ve taşı dan sim i seç. Bunu yazılımsal olarak yapılabilir heralde araştırma yapmadım. Ama siz biraz bakın yararlı olur ;)
Rehberi gmail den buldum, rehber sorunum çözüldü ancak hafıza kartı kullanmadığımdan telefon hafızasında kaldı herşeyim. Onlara herhangi bir program vasıtasıyla ulaşmam mümkün mü? Geçici ekran taktırmak en son çare olarak düşüneceğim bir alternatif şimdilik parasizlığımdan kaynaklı. :D