Usb 'den boot sorunu

RubLecK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar.
Ne zamandır siteye girip konuyu açacağım bilgilerimi unuttuğum için yeni hesap açtım.

Arkadaşlar pc'me 3 aylık deneme sürümündeki win8i kuracağım o yüzden flash belleğe format dosyası olarak win8i iso olarak oluşturdum ama nedense okumuyor, bazı programları da kurdum gibi (win98 ve winImage miydi adını unuttum) sonra bios'tan usb'yi ilk sıraya aldım ama görmedi lütfen rica ediyorum varsa anlayan ve yardımseven TeamViewer'dan şu lanet sorunu halledelim lütfen .. :(

Reaksiyon puanı
16,128
olması lazım olmadı seçilen güncellemelerde tr dil paketi var .

RubLecK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
olması lazım olmadı seçilen güncellemelerde tr dil paketi var .

Peki teşekkür ederim.
öğle arası bi deneyeceğim, umarım sıkıntı yapmaz.
Bu arada, usb belleği okuması için bios ayarlarından sıralamayı nasıl yapmam gerekiyor? Çok seçenek var, ben usb girişleri olan ne varsa ilk üç sıraya koydum ama biri yazarsa yada görsel koyabilirse sevinirim.
Tekrar teşekkürler.

RubLecK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
w1EmaB.png

Windows 7 USB/DVD Download Tool 1.0 programını kurduğum da bu uyarıyı veriyor ok deyince finish geliyor.
Ya arkadaşlar anlayan biri varsa akşama Teamviewer'dan bir el atsın kafayı yicem az kaldı :S

Reaksiyon puanı
16,128

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://download.cnet.com/WinToFlash/3000-2094_4-10974471.html buradan WintoFlash programını indir. Winrar ile indirdiğin win8.iso dosyasına sağ tıklayıp klasöre çıkart de. Wintoflash programını kur ve calistir. Bootable yapmak istediğin flashı tak (Min 8 Gb ) ve dosyaların yeri olarak Win8.iso klasörünü cikardiğin dosyayı göster ve bekle baya sürecektir. Daha sonra PC kapat Bios ayarlarına gir Boot menüsü altındaki Boot device Pirority bölümünden en üste USB HDD seçeneğini getir f10 kaydet ve çık. Yeniden açılan pc windows 8 kurulumuna geçecektir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu uygulamanın çalışabilmesi için bilgisayarına Image Mastering API 2. versiyonunu kurman gerekiyor ve kurulumdan sonra tekrar bunu çalıştırman gerekiyor. Muhtemelen programın çalışmasını sağlayacak kod kütüphanesi olabilir.

Reaksiyon puanı
16,128
http://download.cnet.com/WinToFlash/3000-2094_4-10974471.html buradan WintoFlash programını indir. Winrar ile indirdiğin win8.iso dosyasına sağ tıklayıp klasöre çıkart de. Wintoflash programını kur ve calistir. Bootable yapmak istediğin flashı tak (Min 8 Gb ) ve dosyaların yeri olarak Win8.iso klasörünü cikardiğin dosyayı göster ve bekle baya sürecektir. Daha sonra PC kapat Bios ayarlarına gir Boot menüsü altındaki Boot device Pirority bölümünden en üste USB HDD seçeneğini getir f10 kaydet ve çık. Yeniden açılan pc windows 8 kurulumuna geçecektir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu uygulamanın çalışabilmesi için bilgisayarına Image Mastering API 2. versiyonunu kurman gerekiyor ve kurulumdan sonra tekrar bunu çalıştırman gerekiyor. Muhtemelen programın çalışmasını sağlayacak kod kütüphanesi olabilir.
ubuntu ile indirilmiyor bu 8.1 galiba biri i3 altına kurulmuyor diyordu.

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ubuntu ile indirilmiyor bu 8.1 galiba biri i3 altına kurulmuyor diyordu.

8.1 Patch olarak indiriyor iseniz marketten haliyle windows 8 üzerinden indirebilirsiniz. haricen hertürlü indirme her işletim sistemi üzerinden indirilebilir. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. I3 altına da kurulur problem değil Core 2 duo veya dual core hepsine kurabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
16,128
8.1 Patch olarak indiriyor iseniz marketten haliyle windows 8 üzerinden indirebilirsiniz. haricen hertürlü indirme her işletim sistemi üzerinden indirilebilir. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. I3 altına da kurulur problem değil Core 2 duo veya dual core hepsine kurabilirsiniz.

indirmeyi başardım sırada hdd bulmak kaldı bedavaya yakın fiyatlı.

RubLecK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şükür sonunda Win 8.1'i kurabildim! :D
Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.