Usb belleğimi biçimlendiremiyorum!

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Flash belleğimi biçimlendiremiyorum.biçimlendirmeye baslıyor ama bıtıremıyor.windows biçimlendirmeyı bıtıremedı dıyor.benim pc harıc bır kac pcde daha denedım belkı pc den kaynaklanıyordur dıye ama sorun pc de degıl.acaba flash bellek bozuldumu yoksa virus falan mı var?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
1) Buradaki HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 programını Pc'nize indirip, kurunuz.

2) Programı açarak Belleğinizi formatlamayı tekrar deneyiniz.

(alıntı cevap)

---------- saat 22:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:34 eklenmişti ----------

Flash diskinizi USB belleğe taktıktan sonra Bilgisayarım'a girerek flash diskin bulunduğu sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendir deyin. FAT32 dosya sisteminde ve Yavaş olacak şekilde biçimlendirin

Eğer buradan biçimlendirme yapamıyorsanız ;

Bilgisayarım'a sağ tıklayıp -> Yönet -> Disk Yönetimi

kısmına girerek gözüken flash diskin sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendirmeyi deneyin

---------- saat 22:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:42 eklenmişti ----------

inşallah bunlar işinizi görür....

red1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok çok teşekkürler erenberk (mod),

"flash diskin bulunduğu sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendir deyin. FAT32 dosya sisteminde ve Yavaş olacak şekilde biçimlendirin

kısmına girerek gözüken flash diskin sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendirmeyi deneyin"

öeriniz sayesinde 4 GB USB Flash diskimi kurtarabildim. Canavar gibi oldu sayenizde.

Sırf size teşekkür edebilmek için SDN FORUM' a üye oldum.
Klavyeniz dert görmesin.
:clap:

cazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EASEUS Partition Master bu programda biçimlenmeyen disk yok arızalı değilse

4Pious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1) Buradaki HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 programını Pc'nize indirip, kurunuz.

2) Programı açarak Belleğinizi formatlamayı tekrar deneyiniz.

(alıntı cevap)

---------- saat 22:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:34 eklenmişti ----------

Flash diskinizi USB belleğe taktıktan sonra Bilgisayarım'a girerek flash diskin bulunduğu sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendir deyin. FAT32 dosya sisteminde ve Yavaş olacak şekilde biçimlendirin

kısmına girerek gözüken flash diskin sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendirmeyi deneyin

---------- saat 22:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:42 eklenmişti ----------

inşallah bunlar işinizi görür....

Allah razı olsun kardeşim.senin sayende 8 GB lik Flash Belleğimi kurtardım...

-Tekrardan teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim usb 7 gb bu yöntemle ''Flash diskinizi USB belleğe taktıktan sonra Bilgisayarım'a girerek flash diskin bulunduğu sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendir deyin. FAT32 dosya sisteminde ve Yavaş olacak şekilde biçimlendirin'' kaç dakikamı alır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flşımı bilgisayara takıyorum ve açtıgımda flaşı biçimlendir diyo okeyliyorum disk yazıma korumalı diyor normal biçimlendirmeyi deniyorum olmuyor ne yapmam gerekiyor (salt şıkkını kaldırmama ragmen )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sağ olun 4 gb flash bellek kurtuldu allah razi olsun hakkimi sonuna kadar helal ediyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hızlı biçimlendiri kapattım baslat dedim hata vermedi 10 dakkadır bekliyorum biçinlendirmesini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
erenberk cevabın için teşekkürler Flash diskinizi USB belleğe taktıktan sonra Bilgisayarım'a girerek flash diskin bulunduğu sürücü harfine sağ tıklayıp Biçimlendir deyin. FAT32 dosya sisteminde ve Yavaş olacak şekilde biçimlendirin

çok büyük bir sevinçle yaptım ama olmadı biçimlendirme başladı tam tamamlanmadan aynı uyarı gene çıktı. daha ne olabilir bilemiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş sağolasın programları indirip ama biçimlenmedi bende yönetten biçimlendirdim herkese teşekkürler eyw.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Olmuyor Kardeş Bilgisayarım dan biçimlendirdim dediğin heryerden biçimlendir dedim olmuyor 8gb flash bellek gitti :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dedigin programı indirdim fakat flash diski formatlarken error veriyor napabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben flashımı biçimlendirdim ve hersey silindi ne yapıcam ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Konu HORT Olacak (ÇOK ÖZÜR DİLERİM) Ama Söz Konusu 16 GB'lık FlashBellek Söz Konusu Erenberk'in Yazdığı Yazıya Tıklıyorum Sayfa Açılmıyor O Programı Başka Bir yerden İndiriyorum Şu Hata Geliyor Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar Disk Yönetim'den Biçimlendiricem Orda Gözükmüyor Zaten Flaş Olarakta Gözükmüyor Takıyorum ''Çıkarılabilir Disk'' Olarak Gözüküyor

Hata Resmini Atmıyor Yazayım

HPUSBFW

Permisson Denied
The Administrator rights are required to run this tool

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flash dişimi biçimlendiremiyorum lütfen yardım edin:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim proroblemim; Deepfreeze kurulu bir PC'den Flash Belleğe dosya yüklerken PC kendini resetledi ve ondan sonra Flash Belleği açamıyorum. Bir kaç PC'de denememe rağmen biçimlendiremiyorum. İçerisindeki verileri nasıl alabilirim ve Flash Belleği nasıl kurtara bilirim. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Yukarıda yazılanların hepsini denedim olmuyor