Usb 3.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aderanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar usb 3.0 destekli usb hub alacağım. Fakat elimde 2 sene önce aldığım 2 tane 1TB'lık Seagate'in harici diskleri var. Şimdi bunları hub'a bağlayıp laptopuma bağladığımda her ikisini aynı anda kullandığımda (birine direk download yapıyorum diğerine ise müziklerim için erişiyorum) veri kaybım olur mu? Veya usb 3.0 özelliği olmayan hub alırsam veri kaybım olur mu?

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İki ayrı disk olduğu herhangi bir veri kaybı sorunu olmaz. Ben de Film arşivim için ayrı HDD kullanıyorum. Harici HDD den film izlerken bilgisayarın dahili HDD sine dosya indirdiğimde herhangi bir sorun oluşmuyor.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Orada USB'nin nasıl bir ağaç veri yapısı ile takılı cihazları yönettiğini bilsen, aklın hayalin durur bu soruyu sormazdın. :) Diskleri fiziksel olarak bozmadığın, düşürmediğin ve disk bölümleme tablolarına Partition Magic ( artık daha yeni benzerleri var) gibi araçlarda dokunmadığın, kısaca normal kullandığın süre içinde indirme yaparken falan veri kaybı yaşamazsın.

İstersen bağlantı yuvası değişmeden USB 4 çıkartırlarsa onun içinde garanti vereyim, iyice rahatlarsın ;)

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim düşüncem şuydu. Şimdi 4 portun 4ünü de kullanacağım. 4 portu bilgisayara bağlayan tek kablo var. Şimdi 4 farklı verinin aynı anda tek kablodan geçişi sırasında bir veri kaybı olur mu diye merak ettim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ağabey sen hpsleekbook al usb 3.0 windows 8 11 milimetre bi bilgisiyar notebbok gibi düşün blueetoth 4.0 nfc li
ve bluetoothlu klavya ve faresi var dvd nin son teknolajisi parmak okuuculu yüz tanıması var hd ön kamera
bu bilgisiyar yeni çıktı