sercaanoncu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 32
Arkadaşlar merhaba;
Bilgisayarımda ethernet girişi sürekli kopma yaşattığı için dönüştürücü almak istiyorum. Ancak bağlantı türüne karar veremedim.
Fotoğrafta görüldüğü gibi bir tane voltaj tarzı bir işaretli usb 3.0 bir de type-c girişi var hangisinden daha çok verim alabilirim bilmiyorum.
Geforce Now kullanmak istediğim için alabileceğim en temiz veriyi almak istiyorum.
Dönüştürücü olarak:
www.maxitekno.com
www.maxitekno.com
www.maxitekno.com
www.maxitekno.com
Hangisini alacağıma karar veremedim sizin önereceğiniz varsa görüşlere açığım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarımda ethernet girişi sürekli kopma yaşattığı için dönüştürücü almak istiyorum. Ancak bağlantı türüne karar veremedim.
Fotoğrafta görüldüğü gibi bir tane voltaj tarzı bir işaretli usb 3.0 bir de type-c girişi var hangisinden daha çok verim alabilirim bilmiyorum.
Geforce Now kullanmak istediğim için alabileceğim en temiz veriyi almak istiyorum.
Dönüştürücü olarak:

Ugreen USB 3.0 PC Mac Konsol Tv Box Ethernet Adaptörü - MaxiTekno
Ugreen USB 3.0 PC Mac Konsol Tv Box Ethernet Adaptörü ürününü ve fiyatını Kablolar & Dönüştürücüler kategorisinde inceleyebilirsiniz.

Ugreen USB 3.0 Gigabit Ethernet Dönüştürücü
Ugreen USB 3.0 Gigabit Ethernet Dönüştürücü, Ethernet portu olmayan bilgisayarlarınıza USB girişini kullanarak internet bağlantısı sağlamanıza yardımcı olur. 1000 Mbps’ye kadar ethernet performansı sağlayarak kablosuz ba

Ugreen Type-C Ethernet Adaptörü
Type-C Ethernet Adaptör ile Type-C soketini ethernet portuna çevirebilirsiniz. Type-C portunun hızlı veri iletim yeteneği sayesinde 1000Mbps veri aktarım hızı alabilirsiniz. Ayrıca Thunderbolt 3 ile de uyumlu olan Type-C

Arama - ugreen usb type c rj45 ethernet cevirici 3278

Hangisini alacağıma karar veremedim sizin önereceğiniz varsa görüşlere açığım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.