Usb 3.0 ve Type-C

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşlar merhaba;

Bilgisayarımda ethernet girişi sürekli kopma yaşattığı için dönüştürücü almak istiyorum. Ancak bağlantı türüne karar veremedim.

giris.jpg

Fotoğrafta görüldüğü gibi bir tane voltaj tarzı bir işaretli usb 3.0 bir de type-c girişi var hangisinden daha çok verim alabilirim bilmiyorum.
Geforce Now kullanmak istediğim için alabileceğim en temiz veriyi almak istiyorum.
Dönüştürücü olarak:

Hangisini alacağıma karar veremedim sizin önereceğiniz varsa görüşlere açığım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Type-C ve USB'nin veri aktarım farkı yok diye biliyorum. (Tabi 3.0'ın) O yüzden farkı olmaz diye düşünüyorum.

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Type-C ve USB'nin veri aktarım farkı yok diye biliyorum. (Tabi 3.0'ın) O yüzden farkı olmaz diye düşünüyorum.
Oradaki voltaj işareti kafamı karıştırdı biraz yoksa en ucuz olanı alıp geçecektim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Voltaj olan şey buradan hızlı şarj verebiliyorum diyor. Benim USB 3.0 olan 3 USB girişinde o snin yanında voltaj yerine pil var ama portlar arasında bir fark göremedim tkaılma oraya. Bir de kapalıyken bilee oradan elektrik alınabildiğini söylüyor bazı modeller için bazı yerlerde.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Evet laptop şarja takılı olduğu müddetçe, bilgisayar kapalı olsa dahi telefon şarj edebiliyorum o usb'den. Peki hangi ürünü önerirsiniz dönüştürücü için?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloda sıkıntı yok cat6 kablom var ancak bilgisayarda ethernet girişi kapaklı, daha öncesinde kablo sıkışıp çıkamadığı için kapağı kırmak zorunda kaldım şuan kablo temassızlık yapıyor.
Etherenet girişini tavsiye ederim. Bantla sıkıştır yapabiliyorsan öyle devam et.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Düzeltebilecek bir şey olsaydı buraya bu şekilde konu açmazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Hangini aldığın fark etmez. Yapabiliyorsan dediğim gibi etherneti kullan mutlaka bantla falan öbür türlü usbyi işgal edeceğin type ciyi işgal etsin ikisi de usb 3.0 ise bir farkları olmaz.