Ürününü beğenmeyene Microsoft'tan bin dolar

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Microsoft, Windows Phone 7'yi beğenmeyene tam 1.000 dolar öneriyor.
esh_2797.jpg

Microsoft, mobil platformlar için hazırlamış olduğu Windows Phone 7'yi beğenmeyen inceleme yazarına 1.000 dolar öneriyor.
Eğer internet üzerinde bir üne sahipseniz ve Android tabanlı bir telefon ya da iPhone kullanıyor ancak Windows Phone 7'yi henüz deneyemediyseniz, Microsoft'un size bir teklifi var.
[h=4]1.000 DOLAR TEKLİF[/h]Tüm bu teklif olayı, Dilbert isimli çizgi romanın babası olan Scott Adams'ın blogunda başladı. Blogunda yaptığı bir gönderide Android cihazından şikayet eden Adams'ın bu yakınmalarını gören Microsoft Windows Phone 7 Geliştirici Deneyimi Müdürü olan Brandon Watson, blogda şöyle bir yorumda bulundu: "Bizim geliştirici tabanımız açısından senin okuyucularının önemi büyük olduğundan, seninle bir anlaşma yapmama ne dersin? Sana geliştiriciler için ayarladığımız bir Windows Phone göndereyim, içinde yeni Mango OS olan. Bunu incele, eğer iPhone veya Android'den daha fazla beğenmezsen senin seçtiğin bir hayır kurumuna 1.000 dolar bağışlayacağım. Bu anlaşmada senin kaybedeceğin hiçbir şey yok."
[h=4]YANIT GİZLİ TUTULUYOR[/h]Aynı teklifi daha önce CNet'ten Molly Wood'a da yapan Watson, Adams'ın blogunda yaptığı yorumda Adams'ın onunla iletişime geçebilmesi için telefon numarasını ve e-posta adresini de bıraktı. Scott Adams'ın ise Watson'ın teklifine ne yanıt verdiği ise halen gizemini koruyor...

http://www.ensonhaber.com/urununu-begenmeyene-microsofttan-bin-dolar-2011-07-27.html

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bana yolla microsoft ben beğenirim belki..:D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
1000 doları ben size vereyim de gelin bu sevdadan vazgeçin:P:D

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
''Bu anlaşmada senin kaybedeceğin hiçbir şey yok." DİYOR :D kazanacağımız ne var ki

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iOS ve Android in karşısına böyle dişli rakiplerin çıkması güzel bir şey. Rekabet arttıkça firmalar daha güzel cihazlar çıkarmak için birbirleriyle yarışıyorlar.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben beğenmedim 1000 dolar yollayıverin bi zahmet :D Galaxy S3 alıcamda :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bize değil seçilen bi hayır kurumuna gönderilecekmiş :D Ben hayır kurumu işini hallederim siz beğenmeyin yeter kırışırız :D

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yanıtı gizli tutuyolarmış kendinize o kadar güveniyonuz beğenmezsen 1000 dolar vercem diyonuz ama yanıtı kimseye söylemiyonuz işe bak :D

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Türkiyeye getirsin ler cahil fandorid çok hiçbiri beğenmez sakata gelirler

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bu reklam yöntemi gerçekten çok sıktı artık. Acaba kaç tane sahte editör dolaşıyor dünya forumlarında?