Ürün İnceleme Videoları İçin İstek Hakkı

omersah2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Ürün inceleme videolarınızı zevkle izliyoruz. Ancak bu videolar çoğu zaman ürün hakkında genel bilgi vermek için hazırlanıyor oysa bazen ayrıntıları da merak ediyoruz.

Örneğin şöyle bir yol izleseniz ne güzel olur:

Ürün incelemesi videosu hazırlanmadan en az 1 gün önce hangi ürünün incelemesinin yapılacağı üyelere ana sayfada ilan edilse ve sorularımızı sorsak ikinci bir video daha olsa mümkün müdür?

Not: İlk videonun ürün ile ilgili genel fikir vermek amacıyla ya da hepsiburada gibi sitelerde gösterileceğini varsayarak ikinci bir video diyorum.

Mesela Htc Flyer incelenirken

1- Usb çıkışı var mı
2- Teamviewer sürümünü tablete indirip denermisiniz.
3- Bu ürün tanıtımında evernote sekronizasyonundan bahsediyor. Bir toplantıda hem ses hem not kaydı alıp bu notu sekronize edebilir miyiz.
4- Web sayfalarının görünümü shift delete netten başlayarak deneyebilir miyiz?
5- vb

Çok şey mi istemiş oluruz.

İlginize teşekkürler....

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Her bir ürün için iki video çekilmesi pek mümkün değil fakat videosu çekilecek ürünleri önceden duyurabiliriz diye düşünüyorum. Sizlerden gelen yorumları, soruları ve istekleri değerlendirip, bunların arasından seçtiklerimize videoda kısa da olsa yer verebiliriz bence.

omersah2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler sizleri izlemeye devam ediyoruz.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bana pek düşmez ama inceleme videosu hazırlanmadan önce biraz deneme yapılsa?
daha profesyonelce ve takılmadan anlatım olabilir.
bir de ürün Türkiye'de satışa sunulmuşsa tahmini fiyat bilgisi yada hakkında kampanya varsa onun bilgisi olabilir mi?

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
donanimhaber urun inceleme konusunda essiz bir kaynak tavsiye ediyorum

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Donanım haber incelemeleri gerçekten güzel. Sebebi ise incelemelerin uzun olması ve ayrıntıya yer verilmesi. Yoksa bunun site ile ilgisi yok. Benimde anlatmak istediğim bu sdn inceleme yaparken ayrıntıya inmeden kısa videolar şeklinde yapıyor buda eksi puan tabi. Ayrıca fikir gayet güzel bence incelemeden önce ürün bildirmeniz hem bizim hem sizin yararıniza olur :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Merhaba

Ürün inceleme videolarınızı zevkle izliyoruz. Ancak bu videolar çoğu zaman ürün hakkında genel bilgi vermek için hazırlanıyor oysa bazen ayrıntıları da merak ediyoruz.

Örneğin şöyle bir yol izleseniz ne güzel olur:

Ürün incelemesi videosu hazırlanmadan en az 1 gün önce hangi ürünün incelemesinin yapılacağı üyelere ana sayfada ilan edilse ve sorularımızı sorsak .............................

Çok şey mi istemiş oluruz.

İlginize teşekkürler....

Güzel düşünce bence. Kafamızdaki soru işaretlerine cevap bulamazsak ürün inceleme pek fikir vermiyor. Kafamızda soru işareti kalmazsa ve ürünü beğenerek alırsak video iyi bir referans oluyor.

omersah2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donanım haber htc flyer incelemesini kontrol ettim. Ama bizim sitemiz daha iyisini yapacaktır bekleyelim görelim.